Annonce:
Annonce:

Sexofre skulle selv vælge, hvem der kom først

Gerningsmanden fra Ingolfs Allé - tvang pigerne til at vælge mellem sextyper - og hvem der skulle sexmisbruges først

Annonce:
Følg Krimi

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): Kynismen hos den gerningsmand, der i 1995 bagbandt, truede og sexmisbrugte fire piger i en villa på Ingolfs Allé, synes ingen ende at tage.

Efter frokostpausen gennemgik anklageren nemlig i sin procedure forskellige forhold omkring den firedobbelt voldtægt, hvor to 14-årige, en 15-årig pige samt en 23-årig kvinde hver og en – på skift – blev tvunget til oralsex. For den 15-åriges vedkommende for fuldbyrdet voldtægt.

Skulle vælge mellem samleje eller oralsex
Her kom det frem, at ikke kun truede indbrudstyven pigerne med en 30 cm lang brødkniv og hev dem en efter en – blindet med et hovedpudebetræk trukket over hovederne – ind på et toilet, hvor han tvang dem til sex.

Annonce:

Forud for den brutale gerning, gav gerningsmanden nemlig pigerne mulighed for selv at vælge, hvem der skulle være den første. Og hvem der dernæst skulle være den næste i køen.

Læs også: Stopur blev dramatisk rekvisit i retten

- Vi har hørt under pigernes forklaringer, hvordan gerningsmanden simpelthen afhørte pigerne en efter en. Hvordan han fremlægger sin plan for dem om, hvad der skal ske og fortæller, at det skal ske for dem alle fire. På den måde vil han have, at de skal melde sig selv eller mellem hinanden, lød det fra vicestatsadvokat Marie Tuillin i retten.

Samtidig kom det også frem, at gerningsmanden simpelthen lod det være op til pigerne selv, om de ville have oralsex eller samleje. Videre kom det også frem, at samme kyniske valgmulighed også blev givet til den 24-årige kvinde fra Amagerkollegiet og den 17-årige fra kolonihaven.

Annonce:

Gav pigerne ris eller ros efter sexgerning
- Han tilkendegjorde også overfor ofrene, om de var gode til de seksuelle gerninger. Han sagde, du er ikke så god som din søster, eller jeg kan godt mærke, at du ikke har prøvet det før, refererede vicestatsadvokaten fra pigernes forklaringer.

Under selve bevisførelsen i de forgående dage, har pigerne en efter en – dog under retsmøder holdt for lukkede døre – skulle genopleve mareridtet fra den tidlige oktobermorgen 1995, hvor gerningsmanden brød ind i villaen gennem et kældervindue.

- Det var en morgen, der ændrede deres liv for altid. En morgen som de stadig har men efter, fastslog Marie Tuillin, som overfor nævninge og dommere gjorde klart, at hun finder det en skærpende omstændighed, at tre af pigerne dengang var jomfruer og to af dem var under 15 år.

Hun understregede desuden også, at pigerne i toenhalv time lå bagbundet og blindet med bind for øjnene og frygtede for deres liv, mens gerningsmanden hærgede i villaen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: