Annonce:
Annonce:

Marcel brugte søns kondom til voldtægt

Serienummer afslører Amagermanden: Voldtægtskondom taget fra pakke købt af ekskonen

Det var i denne kolonihave, blot få meter fra vejen, at den 17-årige blev voldtaget.(Foto: Thomas Sjørup)
Det var i denne kolonihave, blot få meter fra vejen, at den 17-årige blev voldtaget.(Foto: Thomas Sjørup)
Annonce:
Følg Krimi

Det var ikke en pludselig indskydelse, da Amagermanden ifølge anklagerne brutalt voldtog en 17-årig pige 25. september 2010. Allerede da han kørte hjemmefra, vidste han formentlig, at han skulle have sex. Han vidste bare ikke med hvem.

Gerningsmanden bag overgrebet, der fandt sted i haveforeningen Stjernelund på Kongelundsvej, havde nemlig taget et kondom med i lommen for at sikre sig, at han ikke efterlod sig biologiske spor på sit offer.

Læs også: 17-årig voldtaget i kolonihave

Ekskonen købte kondompakken
Et kondom, som han ikke selv havde brugt penge på, men som var snuppet fra sønnens svenske hjerte-dekorerede kondompakke, der lå hjemme i boligen i Valby. Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at ikke kun dna-indholdet af det forseglede kondom med sikkerheden 1:1 mio. peger på Marcel Lychau Hansen. Også selve kondomet kan nemlig via et serienummer spores til pakken i Valby.

Annonce:

Kondompakken var ifølge Ekstra Bladets oplysninger desuden købt af Marcels ekskone til brug for hendes to sønner, som på det tidspunkt var flyttet ind i deres fars lejlighed.

Læs også: Tæl til 5000, jeg skal nå hen til min cykel
Læs også: Ringede til far under sex-overfald

Kondomet afslørede serieforbryderen
Forud for selve voldtægten i kolonihaven holdt gerningsmanden pigen for munden, slog hende i ansigtet og truede med at trække en kniv, hvis hun ikke makkede ret. Derefter tvang han hende to gange til at sutte på sit lem, før han - ligeledes to gange - gennemførte fuldbyrdet voldtægt i tidsrummet 04.35-04.55.

Under flugten fra kolonihaven på Kongelundsvej tabte voldtægtsmanden dog det omtalte kondom, som han sirligt havde forseglet og taget med sig for at slette sine spor. Da først det blev fundet af politihunden Cooper opdagede Københavns Politi, at der ikke kun var tale om en voldtægtsmand men også en morder.

Siden startede hele sagen om Amagermanden.

Læs alt om sagen mod Amagermanden her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: