Annonce:
Annonce:

Eks'en: Han havde magtfulde kontakter i Mexico

Jackie-Lee Navarro, der var kæreste til den anholdte dansker, er meget overrasket over, at han skulle have planlagt flugt for Gaddafis søn

Jackie-Lee Navarro og Pierre Christian Flensborg fotograferet i 2008. (Foto: Mogens Flindt)
Jackie-Lee Navarro og Pierre Christian Flensborg fotograferet i 2008. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Krimi

VED DU NOGET?
Så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller mail 1224@eb.dk.

Jackie-Lee Navarro, der tidligere var kendt som den chokoladebrune brystbombe fra den røde løber, var for tre år siden kæreste med Pierre Christian Flensborg, der er blevet anholdt og mistænkt for at planlægge flugt for en af Gaddafis sønner.

- Jeg er overrasket over, at I kontakter mig og fortæller de her ting, siger hun til ekstrabladet.dk, da vi fortæller hende om de mexicanske anklager:

- Det er fuldstændig absurd. Han er jo ikke den type, tilføjer hun om manden, som beskriver som intelligent, rolig, sød og meget hjælpsom.

Læs også: Dansk jetsetter anholdt for Gaddafi-flugtplan

De to var kærester i omkring otte måneders tid, hvor de var sammen hos ham i Houston, USA. I den periode rejste de rundt i USA og levede som ’meget, meget rige mennesker’.

Annonce:

- Jeg kendte ham forholdsvis godt. Jeg tror, jeg var et af de eneste mennesker, der kendte ham så godt i den periode. Men det har jeg åbenbart ikke gjort.

Skulle ikke indblandes
Da hun var sammen med ham, havde han nogle natklubber i Houston, men levede af at sælge dyre livsforsikringer.

På intet tidspunkt havde hun fornemmelse af, at han havde kontakt til kriminelle typer. Tværtimod tog han ifølge Jackie-Lee Navarro afstand fra den slags og udpegede de typer, hun skulle undgå, når hun var på hans natklub. Der sørgede han også altid for, at hun havde et par vagter, der tog sig af hende og passede på hende.

- Jeg kan ikke forstå, hvad der er gået galt, hvis han er blevet rodet ud i sådan noget her. Jeg kan kun gætte på, at det måske ikke har gået så godt økonomisk.

Læs også: Dansker ville hjælpe Gaddafi-søn på flugt

Dengang havde hun indtryk af, at han var meget, meget velhavende. I hans forsikringsfirma rejste de rundt i privatfly. Hun vidste ikke ret meget om hans forretninger.

Annonce:

- Jeg skulle jo ikke blandes ind i dem, forklarer hun.

Rige og indflydelsesrige mennesker
Hun vidste dog, at han kendte nogle ’meget rige og indflydelsesrige mennesker’ i Mexio, hvor han også var på forretningsrejse. Når han var dernede kørte de, så vidt hun forstod det, i korteger af pansrede biler.

- Jeg blev udelukket fra at tage til Mexico. Han sagde, det var forretning, og jeg ikke var inviteret, siger hun.

Familien Gaddafi blev aldrig nævnte, mens de to var kærester. Hun kan ikke forestille sig, at anklagerne mod hendes ekskæreste kan være rigtige.

- Det er jo Mexico, så der kan jo være mange grunde til, at han er blevet anholdt, selvom han er helt uskyldig. Der kan være mange grunde, og han er jo heller ikke dømt.

Jackie-Lee Navarro fortæller, at hun ikke har talt med ham, siden de stoppede med at være kærester.

ekstrabladet.dk har per telefon forsøgt at kontakte Pierre Christian Flensborg. Desværre uden held.

VED DU NOGET?
Så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller mail 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: