Annonce:
Annonce:

Kondomet startede det hele

Retssagen mod Amagermanden: 17-årig voldtægtsoffer skal i dag sidde ansigt til ansigt med Amagermanden

Her fandt politihunden Cooper det kondom, der startede hele sagen mod Amagermanden. (Foto: Kenneth Meyer)
Her fandt politihunden Cooper det kondom, der startede hele sagen mod Amagermanden. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Krimi

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): Det var sagen, der startede det hele. Grundet et fyldt kondom - tabt ved en fejl - tog sagen mod den frygtede Amagermand, drabs- og serie sexforbryder, sin begyndelse 25. september sidste år.

Her blev en 17-årig pige udsat for at voldsomt og kynisk overfald på Kongelundsvej, hvor hun - efter slag og trusler fra en kniv - blev slæbt ind i en kolonihave. Gerningsmanden beordrede hende til at lægge sig på sin jakke i det dugvåde græs og tvang hende derefter til både oralsex og samleje.

- Tæl til 5000. Jeg skal nå hen og få min cykel, så du må ikke rejse dig før, kommanderede den iskolde forbryder, da han var blevet tilfredsstillet.

Læs også: Brugte søns kondom til voldtægt

Annonce:

Under sin flugt tabte han dog det kondom, han netop havde forseglet. Da politihunden Cooper fandt det søndag morgen, satte det gang i en af danmarkshistoriens mest spektakulære kriminalsager.

Læs også: Cooper fandt beviset mod sexuhyret

Lever under adressebeskyttelse
Den 17-årige pige, der siden voldtægten har levet under adresseadressebeskyttelse, skal her til formiddag sidde ansigt til ansigt med sin formodede voldtægtsmand.

Men senere på dagen skal også pigens far se den mand i øjnene, som angiveligt har forbrudt sig mod hans datter. Blandt andet skal han fortælle om det frygtelige telefonopkald han fik på voldtægtsnatten. Et opkald der kom fra datteren netop som hun var blevet overfaldet af voldtægtsmanden.

Læs også: Ringede til far under sex-overfald

Far hørte datter blive overfaldet
- Jeg vil ikke dø, jeg vil ikke dø, hørte han hende skrige ind i røret, før gerningsmanden tog telefonen fra hende og lukkede forbindelsen.

Herefter sad faderen tilbage - uanende om at overfaldet skete blot hundrede meter væk - og kunne ikke hjælpe sin skrækslagne datter.

Du kan læsealt om sagen mod Amagermandenher.

ekstrabladet.dk følger sagen direkte fra retten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: