Annonce:
Annonce:

Bank-tyve bevæbnet med tophuer og sprængstof

To nisselignende banktyve sprængte i nat en bankboks i stumper - nu offentliggør politiet deres fotos

Her er tyvene i fuld aktion. (Politifoto)
Her er tyvene i fuld aktion. (Politifoto)
Annonce:
Følg Krimi

Udstyret med ens strikhue, dothandsker og angiveligt delvist malede i ansigterne lykkedes det i nat to mænd at sprænge bankboksen til en Danske Bank i Borup.

De to tyve blev dog fanget på bankens overvågningskamera, og Midt- og Vestsjællands Politi forsøger at kredse sig ind på de to gerningsmænd, ved at offenliggøre deres billede.

- Det virker meget planlagt og målrettet, og det hele er overstået på få minutter, hvorefter de forsvinder med pengene i favnen i en bil, oplyser vicepolitikommissær Kristian Egekær til ekstrabladet.dk.

Beboere hørte kort efter kl. 03 i nat en eksplosion, da boksen blev sprængt i luften. Forud for det havde de to mænd brudt indgangsdøren til banken op.

- Farvepatronerne gik af, så vi har en formodning om, at tyvene måske er blevet farvet grønne under indbruddet. Vi kan også se, at de enten har malet sig selv i ansigtet eller har haft en strømpe over hovederne, fortæller Kristian Egekær.

De to mænd tog flugten - med et ukendt beløb, som politiet ikke ønsker at oplyse - i en hvid VW Golf, muligvis mod Roskilde. De var begge iført mørkt tøj, formentligt kedeldragter og hver iført en tophue med kvast.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: