Annonce:
Annonce:

Gruppevoldtaget mens hun sov

Politiet på bar bund: 19-årig kvinde gruppevoldtaget af tre mænd, da hun faldt i søvn på en trappesten

Annonce:
Følg Krimi

Fyns Politi står fortsat på bar bund i sagen om en 19-årig kvinde, der i weekenden menes været udsat for en gruppevoldtægt.

Voldtægten fandt sted tidligt lørdag morgen i det centrale Svendborg, hvor tre mænd tvang kvinden til sex. Angiveligt skete voldtægten af den 19-årige, mens hun sov.

- Vores teori er, at hun falder i søvn på en trappesten, formentligt efter at have røget en cigaret, og at hun så vågner op, mens mændende er i gang med at forbryde sig mod hende, forklarer vicepolitikommissær Carsten Mogensen til ekstrabladet.dk.

Kvinden har svært ved at huske detaljer fra overgrebet - angiveligt fordi hun har været en del beruset efter at have været til et privat festarrangement i byen.

Politiet efterlyste i går de tre mænd, som menes at være 30-40 år og alle med dybe stemmer. En af mændende var desuden iført mørke cowboybukser og hvide 'Nike Shox'-sko.

Overvågning gennemgås
- Vi har slet ikke fået nogen henvendelser på sagen, men vi er fortsat meget interesserede i at høre fra folk, som måske har set kvinden - eller de tre mænd - på gaden omkring Kongebakken, Dronningholsmvej, Centrumpladsen og Voldgade, siger vicepolitikommissæren.

Heller ikke politihundenes søgen efter et formodet brugt kondom eller kvindens hudfarvede BH, som hun mistede under overfaldet.

Politiet skal nu gennemgå forskelligt overvågningsmateriale fra de gader, hvor det formodes, at kvinden har gået på vej mod sit hjem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: