Annonce:
Annonce:

Dødfunden baby: Politiet på bar bund

Midt- og Vestjyllands Politi håber stadig på tip fra offentligheden, der kan føre politiet til den mor, der formentlig kastede nyfødt pige i Søndersø i Viborg

Politiets teknikere undersøgte fredag findestedet, men foreløbig uden resultat. (Foto: Claus Bonnerup)
Politiets teknikere undersøgte fredag findestedet, men foreløbig uden resultat. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Krimi

Midt- og Vestjyllands Politi har endnu ikke fået noget gennembrud i sagen om den lille nyfødte pige, der blev fundet død i Søndersø i Viborg i sidste uge.

Vicepolitiinspektør ved politiet i Viborg, Poul Vestergaard-Lau, oplyser, at der er kommet 15 henvendelser siden fredag, som nu skal efterprøves, men indtil videre er der ikke noget gennembrud.

Den døde baby blev fundet onsdag mellem nogle siv og et væltet træ i vandkanten af en 12-årig pige, men på det tidspunkt vidste pigen ikke, hvad hun så.

Hun tog derfor kun et billede af fundet og fortalte først torsdag om billedet til sine forældre.

Læs også: Dødfunden baby var i live ved fødslen

Da forældrene så billedet, alarmerede de politiet, som straks afspærrede området ved søbredden nær Boldklubben 67’s baner i Viborg sent torsdag aften.

Annonce:

Her fandt politiet liget af en nyfødt pige, som stadig havde navlestrengen, 3-4 meter ude i vandkanten.

Obduktionen fredag eftermiddag på retsmedicinsk institut i Aarhus viste, at babyen efter al sandsynlighed var i live ved fødslen, men der var ingen tegn på vold eller andre dødsårsager.

Stien omkring Søndersø er 5,7 kilometer lang og er en meget brugt løbe- og vandrerute. Politiet tror derfor, at nogen må have set et eller andet i de seneste dage.

Læs også: Død baby har ligget i sø i over en uge

- Vi opfordrer alle, der har været ved Søndersø i de seneste uger til at henvende sig til politiet, hvis de har set et eller andet mistænkeligt, siger vicepolitiinspektøren.

Politiet håber også på henvendelser fra personer, der eventuelt har bemærket en gravid kvinde, som nu pludselig ikke er gravid, men heller ikke har noget barn.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 96101448.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: