Annonce:
Annonce:

16-årig somalier erkender voldtægt

Den 16-årige somalier, der har været sigtet for voldtægten af en 10-årig pige i Gullestrup ved Herning, har sent i aftes erkendt hændelsesforløbet

Annonce:
Følg Krimi

Den 16-årige dreng, som er mistænkt for voldtægt af en 10-årig pige i Gullestrup, har ved et lukket retsmøde ved retten i Herning erkendt hændesesforløbet.

- Med den forklaring, så ved vi nu, at den sigtelse, vi har rejst, er den rigtige sigtelse. Vi kan nu sige, at vi efter vores opfattelse har fået fat i den rigtige mand, siger vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi betragter de nu hændelsesforløbet omkring sagen for klarlagt, men de vil fortsætte efterforskningen af sagen for at skaffe yderligere materiale, der kan danne grundlag for en tiltalerejsning ved anklagemyndigheden.

Se også: 16-årig voldtægtsmistænkt varetægtsfængslet

Derudover er politiet er også i gang med at undersøge, om den 16-årige også står bag to voldtægtsforsøg i Herning i juni og oktober.

Annonce:

- Det gør vi på baggrund af signalementet og fremgangsmåden. Men vi har på nuværende tidspunkt ikke materiale nok til at kunne rejse en sigtelse for de to voldtægtsforsøg, fortæller vicepolitiinspektøren til Ritzau.

Voldtægten fandt sted i området omkring det ghetto-lignende boligbyggeri Lyngens Kvarter i Gullestrup nord for Herning kort før kl. 19.30 lørdag 19. november.

Se også: Voldtægtssigtet havde været på opdragelsesrejse

Her opsøgte gerningsmanden den 10-årige og hendes 9-årige veninde, som legede i nærheden af en børnehave. Han truede pigerne med, at han ville stikke dem med en kniv, hvis de ikke fulgte med.

Den 9-årige veninde fik vristet sig fri og løb hjem til sine forældre efter hjælp. Herefter tvang voldtægtsmanden den anden pige hen til et skovstykke, hvor han begik fuldbyrdet voldtægt af pigen.

Gerningsmanden løb væk, da han blev forstyrret af en bekendt til den 10-årige, som ledte efter pigen.Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: