Annonce:
Annonce:

Dødsbilist overflyttet til fængsel

25-årig dødsbilist har sagt, at han aldrig vil køre bil igen

Foto: Mogens Flindt og privat
Foto: Mogens Flindt og privat
Annonce:
Følg Krimi

Den 25-årige dødsbilist M.J. er stadig dybt følelsesmæssigt påvirket, efter han kørte ind i en 10-årig pige og dræbte hende i en fodgængerovergang ved Forum på Frederiksberg for godt en uge siden.

Men nu er hans psykiske tilstand så forbedret, at han er blevet flyttet fra den psykiatriske afdeling til sygeafdelingen på Vestre Fængsel, fortæller hans far til ekstrabladet.dk.

Læs også: Mor og datter fløj 27 meter gennem luften

- Det er jo skidt for ham. Nu er han alene med sit hovede. Det gælder for alle, at når man er alene, så tænker man selvfølgelig mere. Der er ingen tvivl om, at han vil have det bedre, hvis han kan få besøg, siger faren.

Annonce:

Han har ikke set sønnen efter ulykken, fordi han var tvunget til at tage til Grønland i et presserende ærinde kort efter grundlovsforhøret, men sønnens papmor har besøgt ham mange gange på hospitalet.

Læs også: Den mest rolige fyr

- Han har godt måttet kommunikere på sms og telefon, så jeg har snakket med ham hver dag. På sygeafdelingen må han kun få en times besøg inklusive kæresten, siger faren, der håber, at formaliteterne omkring besøgstilladelse kommer på plads i næste uge, så han kan se sønnen.

- Hans tilstand er selvfølgelig bedre. I starten var han decideret i chok. Han rystede over hele kroppen. Men først græd han uafbrudt. Så græd han nogle gange. Nu græder han ikke mere, men han har det stadigvæk meget dårligt, fortæller faren.

Læs også: Mor kom til begravelse i ambulance

Annonce:

Den 10-årige pige blev begravet i tirsdags, hvor den kvæstede mor måtte sige farvel til sin datter fra en båre. Og det er bestemt ikke gået ubemærket hen for den 25-årige chauffør og hans familie.

- Vi er opmærksomme på det hele. Det er uhyggeligt og forfærdeligt det hele. Vi har den dybeste medfølelse, fortæller M.J.s far, der også har læst, at den afdøde piges far ønsker, at bilisten får den strengest mulige straf.

- Hvis jeg var pigens far, så ville jeg også sige det i den her situation. Det er også i orden. Han er så hårdt ramt, som man kan være. Det er klart, at jeg ikke er enig. Virkeligheden er, at M. ikke er farlig at have til at gå rundt, siger faren og fortæller, at sønnen har sagt, at han aldrig vil køre bil igen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: