Annonce:
Annonce:

Anklage i ny Brønderslev-sag: Misbrugt af oldefar

- Det er helt ude i hampen, siger den sexsigtede fætter til pigens far

Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde
Annonce:
Følg Krimi

En 10-årig pige er, ifølge sigtelsen, blevet udsat for utallige ydmygende seksuelle overgreb af fire mænd på hendes forskellige bopælsadresser over en årrække helt frem til april i år. Dermed er hun altså, ifølge politiets opfattelse, også blevet misbrugt, mens hun har været anbragt uden for hjemmet.

Det fremgår af sigtelsen mod fire mænd, der netop nu bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hjørring.

Mændene er henholdsvis 78 år, 46 år, 31 år og 29 år. Pigens far er ikke blandt de sigtede.

Læs også: Brønderslev-borgere: Åh nej - ikke nu igen

Den ældste af de sigtede er pigens oldefar, der ikke er sigtet for samleje, men for anden kønslig omgængelse med sit oldebarn.

Annonce:

Nægter alt
To af mændene er desuden sigtet for at have fastholdt pigen i fødderne den 24. april i år, hvorefter de krænkede hende seksuelt, mens den sigtede K., der er fætter til pigens far, er sigtet for flere tilfælde af samleje og anden kønslig omgængelse end samleje med pigen. Det er ligeledes sket over en årrække frem til april i år på pigens forskellige bopæle, mens han passede hende og hendes søskende.

Dommeren har netop lukket dørene ved grundlovsforhøret, men inden nåede den sigtede K., der var iført blå arbejdsjakke og briller og havde mørkt hår med måne og høj pande, at nægte alt til ekstrabladet.dks journalister.

Læs også: Politiet: 10-årig sexmisbrugt af fire mænd

- Det er helt ude i hampen, sagde han til ekstrabladet.dk, før anklager Peter Rask afbrød ham og sagde, at han skulle holde sin mund.

Pigens oldefar er iført en grå jakke, cowboybukser og sorte træsko uden hælkap. Han er næsten skaldet med grå hårkrans og fremstår lidt usoigneret, ifølge ekstrabladet.dks mand på stedet.

Den 29-årig T. er mørkhåret. Han er iført en sort Northface jakke, cowboybukser og kondisko. Den 31-årige M. har ligeledes en sort Northface jakke på. Han er stort set klippet skaldet.

Annonce:

Ifølge ekstrabladet.dks journalister på stedet, fremstår mændene ved grundlovsforhøret som om de ikke kender hinanden. De veksler ikke et ord.

Den 10-årige pige blev frivilligt anbragt for to et halvt år siden på grund af mistrivsel i sin familie. I starten var pigen anbragt på en institution, hvor hun skulle udredes, hvorefter hun kom til en plejefamilie, som hun betroede sig til i efteråret.

- Hun følte sig tryg hos plejefamilien og begyndte at fortælle om sine oplevelser. Så tog vi kontakt til politiet, som vi har haft et godt og tæt samarbejde med, sagde kommunaldirektør Søren Steensen, Brønderslev Kommune, til ekstrabladet.dk.

Men ifølge sigtelsen er overgrebene altså fortsat, efter at pigen blev anbragt uden for hjemmet.

Opdateres ...

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (det koster alm. smstakst) eller på mail 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: