For farligt at lede efter druknede

Blæst og store bølger, hvor filmmedarbejdere blev skyllet i døden

Mats Bjarg blev dræbt, da bølgen tog ham og Daniel Henriksbø med ud i havet ud for det sydvestlige Norge. (Foto: Facebook)
Mats Bjarg blev dræbt, da bølgen tog ham og Daniel Henriksbø med ud i havet ud for det sydvestlige Norge. (Foto: Facebook)

Eftersøgningen efter de formodet omkomne norske filmmedarbejdere Mats Bjarg og Daniel Henriksbø er indstillet midlertidigt på grund af dårlight vejr, rapporterer dagbladet.no.

Læs også:Rystet Bodnia på nye optagelser

De to mænd blev af to omgange hevet med ud i havet ved Stapnes i det sydvestlige Norge søndag, da de var ude for at lave optagelser til filmen 'Skumringslandet', hvor danske Kim Bodnia medvirker.

Læs også:Filmcrew om dødsulykke: Vi er i dyb sorg

Kim Bodnia kendte den ene af de to formodet omkomne godt og betegner drukneulykken som meget tragisk.

Politiet formoder, at de to mænd på 25 og 27 år ligger døde i havet, men på grund af vejrforholdene ud for Stapnes tirsdag er det ikke forsvarligt at sende fartøjer på havet eller redningsmandskab ned i strandkanten.

Læs også:Han blev dræbt af kæmpe-bølge

- Kystlinjen er meget kuperet, og med den voldsomme blæst og de store bølger vi har i området i dag, er det for risikabelt at lede efter ligene af de to savnede filmmedarbejdere, lyder det fra politiet til dagbladet.no.