Dennis' mor har svært ved at tilgive

Dennis' mor: Det eneste han skulle gøre var at se mig i øjnene og sige undskyld

Dennis Kaufmann Larsens familie føler sig latterliggjort over den milde dom til deres søns overfaldsmand. (Privatfoto)
Dennis Kaufmann Larsens familie føler sig latterliggjort over den milde dom til deres søns overfaldsmand. (Privatfoto)

Det er en splittet familie, der sidder tilbage efter den endelige dom på seks måneders fængsel over den 19-årige mand, der indirekte var skyld i Dennis Kaufmann Larsens død.

Selvom sorgen er den samme, er følelserne over dommen hos Dennis' fraskilte forældre vidt forskellige. Mens Dennis' far faktisk tilgiver den unge voldsmand for at have taget livet af sin søn, mangler moderen stadig en kontant undskyldning fra den dømte.

Faderen tilgiver overfaldsmand
Dennis Kaufmann Larsens far sidder tilbage med en dårlig smag i munden over dommen, som han ikke finder tilstrækkelig. Alligevel siger han:

- Jeg var ikke selv tilstede i retten, men jeg kan godt tilgive ham. Det siger gud jo man skal, og jeg ved, at han ikke har gjort det med overlæg. Men jeg savner stadig min søn, erkender Frank Møller Larsen spagt til ekstrabladet.dk.

Knap så afklaret er følelserne hos Dennis' mor, som har svært ved at tolerere gerningsmandens opførsel under retssagen.

Skulle bare se mig i øjnene
- Jeg har faktisk virkelig haft ondt af ham, for det har jo ikke været hans hensigt, at Dennis skulle dø. Men han har ikke en eneste gang kigget på mig og min datter. Ikke en gang har han gjort forsøget på at komme hen og se os i øjnene og udvist den anger, han snakker om, lyder det fra Ulla Famme til ekstrabladet.dk.

Læs også: Dennis døde efter slag - overfaldsmand løsladt efter dom

Hun refererer til den korte tale den 19-årige kom med inden, dommerne skulle votere strafudmålingen. Her gav han udtryk for, hvor ramt han var blevet af sagen og bad familien om tilgivelse.

- Men det var jo henvendt til dommerne. Ikke til os. Det er ikke fordi, jeg siger, han skal give mig hånden. Det eneste han skulle gøre, var at sige undskyld. Ellers kan jeg ikke bruge hans ord til noget, fortsætter Ulla Famme.

Følte sig latterliggjort efter dom
Fredag var hun sammen med Dennis' lillesøster i retten for at overvære dommen i Viborg. En dom, som hun mener slet ikke afspejler, hvad der reelt skete den nat.

- Vi skal selvfølgelig også lære at sætte et punktum for sagen, men da mig og min datter forlod retten forleden, følte vi os latterliggjort, siger hun tydeligt berørt af sagen.

En obduktionsrapport af den 23-årige Dennis viste, at han reelt døde af en misdannelse i hans hoved, som affødte porøse og dernæst sprængte blodkar.