Gennembanket af tæskehold i Vanløse

Blodig mand i underbukser og med flere udslåede tænder søgte hjælp hos naboer

En 18-årig mand af marokkansk afstamning blev i nat gennembanket i hvad der ligner en regulær afstraffelse i en erhvervsejendom på Slotsherrensvej i Vanløse ved København, oplyser Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

- Han bankede på hos nogle naboer til industriejendommen klokken 01.08. Han havde blod i ansigtet og på kroppen og var kun iført underbukser. Han havde en punkteret lunge, skader i hovedet og ansigtet, små snitsår over hele kroppen og havde fået flere tænder slået ud, siger den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Kristian Aaskov.

Umiddelbart efter kunne politiet anholde fem mænd i ejendommen, hvor voldsofferet sagde, at afstraffelsen havde fundet sted.

De fem mænd, der alle kommer fra baltikum, arbejder som håndværkere og er ved at renovere industriejendommen.

- Der var visse tegn i bygningen på, at der kunne have foregået en afstraffelse som den beskrevne, der var ligedes blodstænk på et par af de anholdte, som kan stamme fra gennembankningen af marokkaneren, siger Kristian Aaskov til ekstrabladet.dk.

Ingen af de fem baltiske mænd var blevet afhørt mandag morgen, og offeret var ligeledes kun blevet sporadisk afhørt.

Alle seks mænd skal undersøges på retsmedicinsk institut.

Politiet mener, at offeret kan være blevet kastet ud af et vindue fra første sal under afstraffelsen.

- Offeret har sagt, at overfaldet på ham er blevet beordret af en magtfuld narkohandler fra Nørrebro i København. Den del af afstraffelsen skal vi have kigget nærmere på. Lige nu har vi kun hans ord for, at det forholder sig sådan, og der er endnu ikke etableret links mellem ham og en narkohandler eller de fem baltere og en narkohandler, siger Kristian Aaskov til ekstrabladet.dk.