Likvideret efter at have besvaret falsk jobannonce

Flere personer blev ved hjælp af falske jobannoncer lokket til en gård, hvor de blev berøvet og likvideret. To mænd er anholdt i sagen

To mænd er anholdt, efter de formentligt ved hjælp af falske jobannoncer har lokket folk til en øde gård, hvorefter de har taget livet af tre personer og begravet dem i Ohio i USA.

Indtil videre har politiet fundet tre lig, mens en fjerde person blev såret, efter han blev skudt i armen. De to anholdte lokkede folk til en øde ranch ved at lade dem tro, at de skulle arbejde med kvægbrug, og når personerne mødte op, blev de berøvet og dræbt.

Et mirakel
Heather Tuttle var en af de mange, der havde søgt om jobbet på gården, men til hendes store held fik hun aldrig svar på, om hun havde fået jobbet eller ej.

- Jeg får det så dårligt, når jeg tænker på, hvor heldig jeg har været, for det kunne lige så godt have været mig, der havde fået svar.

Politiet siger, at de tror, at røveri er motivet bag drabene, og den 16. november blev to mænd anholdt i sagen. Den ene er 16-årige Brogan Rafferty, mens den anden anholdte er 52-årige Richard Beasley.

I chok
Den 52-åriges mor er i chok, efter hun har fået at vide, hvad hendes søn er sigtet for.

- I mine vildeste drømme kan jeg ikke forestille mig, at han kunne gøre nogen ondt, siger Carol Beasley ifølge abcnews.