Annonce:
Annonce:

Voldtægt af 10-årig: Efterlyst hundelufter fundet

Politiet endevender nu gerningsstedet, hvor pigen blev krænket

Politiet har gennemtrawlet gerningsstedet, hvor en 10-årig er blevet udsat for fuldbyrdet voldtægt. Foto: Anders Brohus
Politiet har gennemtrawlet gerningsstedet, hvor en 10-årig er blevet udsat for fuldbyrdet voldtægt. Foto: Anders Brohus
Annonce:
Følg Krimi

Politiet er nu kommet i kontakt med den kvindelige hundelufter, som hjalp den10-årige piger, der blev udsat for fuldbyrdet voldtægt i et skovstykke i Gullestrup.

- Hun sidder til afhøring nu, men vi ved jo slet ikke, om hun kan bidrage med noget, siger vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ekstrabladet.dk har talt med flere naboer, der alle er forfærdede over, at sådan noget kan ske i deres kvarter.

- Det var da uhyggeligt. Jeg er dybt chokeret. Men det kan altså åbenbart også ske herude i Gullestrup. Her er ellers stille og roligt, bortset fra at sidste år blev en gammel dame frarøvet sin taske og så har der også været et drab, siger Gert Andersen, der bor i Lyngens Kvarter.

Han kender udmærket det lille skovstykke.

Annonce:

- Der har jeg tit gået med min schæferhund. Men på det tidspunkt (hvor voldtægten skete, red.) har jeg været ude og gå, siger han.

Ødelagt liv
Flemming Lysgård, der også bor i Lyngens Kvarter, tæt på legepladsen, hvor voldtægtsmanden opsøgte piger, tror, at det først rigtigt går op for folk, når man begynder at snakke med hinanden op af dagen.

- Det er noget forfærdeligt noget. Det er noget, hun aldrig glemmer. Det er ellers et pragtfuldt sted for børn - bare ikke når sådan noget som det her sker, siger Flemming Lysgård, der har boet i området i omkring tyve år.

Han forstår ikke, at voldtægtsmanden har kunnet begå sin ugerning i fred på skovstykket, hvor der ofte er mennesker.

- Folk lufter deres hunde, og folk går en tur der. Jeg synes, det er så forfærdeligt. Det rammer sådan et helt område, siger Flemming Lysgård, der godt forstår, hvis børneforældre nu er bange for at sende deres børn ud.

Annonce:

- Men man skal ikke lade sig skræmme af sådan en bandit. Man må bare håbe, at han får sin straf, siger han.

Politiet er stadig i den indledende fase af efterforskningen og har her til morgen genoptaget undersøgelsen af gerningsstedet.

- Vi har kriminalteknikere og hunde på stedet. Vi var allerede i gang i går, og vi gentager hele scenariet i dag, siger efterforskningslederen til ekstrabladet.dk.

Voldtægten skete på et skovstykke, der ligger mellem Bøgens Kvarter, Revlingens Kvarter og Gyvelens Kvarter.

Søger vidner
Først da en bekendt til pigen var blevet alarmeret af pigens ni-årige veninde og kaldte hendes navn, blev voldtægtsmanden forstyrret og løb fra stedet.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der kan have oplysninger i relation til sagen eller kender gerningsmanden, der beskrives som afrikansk af udseende, 16-18 år gammel med kort, sort krøllet hår.

Annonce:

Han opsøgte pigerne ved en legeplads ved en børnehave på Lyngens Kvarter i Gullestrup nord for Herning kort før kl. 19.30 lørdag aften. Her truede han med, at han ville stikke dem med en kniv, hvis de ikke fulgte med.

Den yngste af pigerne fik dog vredet sig fri og løb hjem til sine forældre efter hjælp. Men det afholdt ikke voldtægtsmanden fra at foretage sit forehavende og begå fuldbyrdet voldtægt af den lille pige.

Politiet kan kontaktes på 114.

VED DU NOGET? Tip ekstrabladet.dk - send en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: