Annonce:
Annonce:

10-årig pige truet og udsat for voldtægt

Politiet efterlyser en ukendt kvindelig hundelufter, der hjalp pigen efter voldtægten - her til morgen gennemtrawler hunde skoven

Foto: Googlemaps
Foto: Googlemaps
Annonce:
Følg Krimi

To veninders hyggelige børneleg på en legeplads i Gullestrup endte lørdag aften forfærdeligt, da en ukendt gerningsmand truede de to piger på ni og ti år med, at han ville stikke dem med en kniv, hvis de ikke fulgte med. Den 9-årige veninde fik vristet sig fri og løb efter hjælp. Men for sent.

Imens begik gerningsmanden fuldbyrdet voldtægt af den forsvarsløse ti-årige pige.

Her til morgen gik politiets teknikere og hundepatruljer igen i gang med at finkæmme skoven for tekniske spor i den grove sag.

Voldtægtsmanden opsøgte pigerne ved en børnehave på Lyngens Kvarter i Gullestrup nord for Herning kort før kl. 19.30 lørdag aften.

Efter den yngste af pigerne vred sig fri og løb hjem til sine forældre efter hjælp, tvang voldtægtsmanden den anden pige hen til et skovstykke, hvor han begik voldtægten.

Annonce:

Ukendt kvinde hjalp
På et tidspunkt blev han dog forstyrret af en bekendt til den 10-årige, fordi han under eftersøgningen af pigen gik rundt i området og råbte hendes navn.

Det fik gerningsmanden til at løbe væk fra skovstykket og mod Bøgens Kvarter, men den bekendte nåede at se et glimt af gerningsmanden, inden han slap væk. Gerningsmanden beskrives som 16-18 år gammel, afrikansk af udseende med kort, sort, krøllet hår.

Efter voldtægtsmanden tog flugten, løb den 10-årige pige ud fra skovstykket, hvor hun mødte en dansk kvinde med en schæferhund, som hjalp hende hen til hendes familie.

Men politiet kender ikke identiteten på denne kvinde og vil gerne tale med hende, fordi hun kan have vigtige oplysninger i sagen. Derudover søger de vidner, der kan have set den unge gerningsmand, enten sammen med pigerne, eller da han løb fra skovstykket nord for børnehaven.

Den 10-årige pige har det efter omstændighederne godt og er ikke indlagt, fortæller politiet.

Politiet kan kontaktes på 114.

VED DU NOGET? Tip ekstrabladet.dk - send en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: