Stukket med issyl og parteret med elsav

Storsvindleren Henrik Haugberg Madsen blev stukket med en issyl, før han blev skudt og liget parteret

Henrik Haugberg Madsen blev først stukket med en issyl, men drabet lykkedes ikke, så han blev skudt. Bagefter skal liget være blevet parteret med en elektrisk sav i sommerhuset i Karrebæksminde.(Foto: Per Rasmussen)
Henrik Haugberg Madsen blev først stukket med en issyl, men drabet lykkedes ikke, så han blev skudt. Bagefter skal liget være blevet parteret med en elektrisk sav i sommerhuset i Karrebæksminde.(Foto: Per Rasmussen)

Storsvindleren Henrik Haugberg Madsen, 40, er sporløst forsvundet på 12. måned og de to mænd, der sigtes for at have myrdet ham, fik i dag forlænget deres varetægtsfængsling ved retten i Næstved.

Det skete igen bag lukkede døre, fordi politiet jager mindst en ukendt medgerningsmand. Men ekstrabladet.dk kan nu afsløre nye detaljer fra den opsigtsvækkende mordsag.

Henrik Haugberg Madsen blev, ifølge politiet, skudt og dræbt den 11. november sidste år i et sommerhus i Karrebæksminde og liget blev skaffet af vejen.

Stukket med issyl
ekstrabladet.dk erfarer, at drabsmændene først forsøgte at myrde den 40-årige ved at stikke ham i tindingen med en issyl. Men det mislykkedes, så i stedet blev han skudt.

Liget blev derefter parteret med flere indkøbte elektriske save, og alle blod- og dnaspor blev fjernet fra sommerhuset med kemikalier, der var købt ind før mordet.

Pistolen blev skilt ad og skaffet af vejen. Det samme blev ligdelene, som politiet forgæves har gravet efter. I dag har politiet ingen anelse om, hvor liget er.

Læs også: Lyddæmper fundet i mordsag uden lig

Forsvarerne i sagen, advokat Jan Erik Kornerup Jensen for Bo Madsen og advokat Ole Madsen for Claus Stokholm Larsen forsøgte i dag at få retten i Næstved til at åbne dørene for offentligheden i sagen:

- Efterforskningen fører ikke til noget. Politiet fisker med trawl efter beviser, men finder ingenting, sagde Jan Erik Kornerup Jensen.

Fik smuglet mobil ind i fængslet
Anklager Sanne Pedersen sagde, at politiet mener, at der er mindst en medgerningsmand på fri fod.

Det kom også frem i retten, at én af de to sigtede - men ikke hvem - havde fået smuglet en mobiltelefon ind i arresthuset.

Læs også: Kronvidne beskyttes: frygter for sit liv

Politiets teori er, at Henrik Haugberg Madsen blev ofret i et trekants-drama. Bo Madsen forlod ham efter mange års samliv og partnerskab i parrets omfattende bedragerier til fordel for en smuk kvinde, den 35-årige frisør T.

Hun var også mødt op i retten i Næstved i dag, og fik lov til at kysse Bo Madsen i gangen til retssalen.

Hverken de to sigtede eller 35-årige T. har villet lade sig afhøre af politiet, der arbejder mod uret. Hvis liget ikke bliver fundet kan det blive meget vanskeligt at få de to sigtede dømt.

Læs også: Kan dømmes for mord uden lig

Politiets bedste beviser er forklaringer fra Claus Stokholm Larsen hustru, som han skal have tilstået drabet over for, og en kræftssyg mand i Aalborg som skaffede pistolen, der blev brugt ved mordet.

Fandt lyddæmper
Hos våbenmanden har politiet fundet en lyddæmper, der menes brugt, og han er blevet afhørt foran en dommer i Næstved, så hans vidneforklaring er sikret, selv om han skulle dø inden en eventuel retssag.

Læs også: Mistanke: Købte udstyr til at fjerne lig

ekstrabladet.dk erfarer, at de sigtede skal have indkøbt flere elektriske save af mærket Bosch inden mordet. Liget menes kørt væk i en hvid Mercedes kassevogn, som Claus Stokholm Larsen leasede via sit firma i Glostrup.

Bo Madsen har forklaret, at Henrik Haugberg Madsen forlod sommerhuset i Karrebæksminde i vrede den 11. november efter et skænderi om deres ophørte samliv. Bo Madsen ventede dog 18 dage med at melde eks-kæresten forsvundet til politiet.

Politiet undersøgte sommerhuset efter spor, men der var påfaldende rent overalt. Politiet fik også oplysninger om, at en hvid varevogn var set ved sommerhuset nr. 201 på Enø Kystvej i Karrebæksminde.

Først et halvt år senere, den 30. juni, havde politiet materiale nok til at få varetægtsfængslet Bo Madsen og Claus Stokholm Larsen.

Læs også: Myrdets datter: Godt de bliver bag tremmer