Annonce:
Annonce:

Suzuki-Torben gæstede hash-og våbenretssag

Suzuki-Torben om tiltalt hashbagmand: - Det er jo min gamle kammerat

Han er Danmarks pt bedst kendte Bandidosrocker - Suzuki-Torben.
Han er Danmarks pt bedst kendte Bandidosrocker - Suzuki-Torben.
Annonce:
Følg Krimi

Se interview med Suzuki-Torben i indslaget over artiklen

Henrik Sass Larsen og Tommy Kamps sten i skoen, 'Suzuki' Torben Ohlsen Jensen, var i dag gæst i Roskilde Byret.

Ikke som tiltalt. Men som tilhører ved sagen, hvor 48-årige Benny Steen Mynchau er tiltalt for indsmugling af 1,1 tons hash, et større våbenlager, våbenhæleri, bedrageri vedrørende to luksusbiler samt medvirken til kidnapning af en mand, der skyldte penge til en eller flere Bandidos-rockere.

Flere medier - der iblandt Ekstra Bladet - har skrevet, at Mynchaus navn angiveligt er nævnt PET's to sider lange sikkerhedsvurdering, der endte med at koste Henrik Sass Larsen en mulig ministerpost.

Læs også: PET-Stikker fældede Mynchau

Siden har medierne spekuleret i, hvordan den tiltalte eventuelt kunne knyttes til Sass Larsen og/eller hans tætte ven og tidligere partifælle, Tommy Kamp.

Annonce:

Vanvittige spekulationer
- Det er vanvittige spekulationer. Jeg kan ikke udelukke, de tilfældigt har støt på hinanden. Køge er en lille by. Og Steen (den tiltalte, red) har haft et træningscenter. Måske de har trænet der, siger 'Suzuki-Torben.'

Forbindelsen mellem Mynchau og Sass Larsen har dog vist sig at være ikke eksisterende. Der imod er det en kendt sag, at Kamp og Mynchau arbejde sammen i et udvalg, der arbejdede med fussioneringen af to lokale fodboldklubber.

- Der er ingen forbindelse mellem ham og Sass. Det er mig, der er problemet, slog 'Suzuki-Torben' fast til ekstrabladet.dk i frokostpausen ved dagens retsmøde.

Læs også: Tiltalt hashbagmand var glad for våben

Under sin indledende procedure gjorde anklager, Anja Lund Liin, et større nummer ud af tiltaltes tætte forbindelse til Suzuki-Torben. Blandt andet ved hjælp af en omfattende telefon- og sms kontakt.

Han er ikke tiltalt i sagen, og Suzuki-Torbens venskab med tiltalte skal derfor bruges til underbygge tiltaltes tætte relationer med rockere.

- Det er noget fis. Vi er tætte venner. Det har vi været i over 30 år. Altså lang tid før jeg kom med i Bandidos, sagde 'Suzuki-Torben' om venskabet med tiltalte.

Netop på den baggrund er det også først i dag, at 'Suzuki-Torben' har valgt at se retssagen mod sin ven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: