Anholdt for rockermishandling

Politiet slog til mod Hells Angels tilholdssteder i København: Syv anholdt efter voldsomt overfald på rivalvbfbfg

Denne bil blev formentligt benyttet, da en Bandidosrocker blev påkørt og overfaldet med hammer.
Denne bil blev formentligt benyttet, da en Bandidosrocker blev påkørt og overfaldet med hammer.
Følg Krimi

Det var personer med tilknytning til rockergruppen Hells Angels, der stod bag et voldsomt overfald på den Bandidosrival, der i sommer blev tævet med en hammer og køller på Lyngbyvej i København.

Dette er udlægningen efter Bandeenheden under Københavns Politi netop har anholdt en række personer for overfaldet. Anholdelserne fandt sted på en række kendte HA-tilhørtssteder. I alt er syv personer er blevet anholdt. Fem mænd og to kvinder. De bliver nu sigtet for drabsforsøg. Deres præcise roller i overfaldet kendes ikke.

Anholdelserne fandt sted i Københavnsområdet. Politiet har ligeledes været på besøg i HA'ernes klubhuse i Ishøj og på Svanevej i nordvestkvarteret. Politiet er enndu ved at ransage på de forskellige adresser.

De fem anholdte mænd er alle Hang-arouds i Hells Angels. Det var de ikke på tidspunktet for drabsforsøget. I rockerkredse er det kendt, at drab, drabsforsøg og andre alvorlige forbrydelser kvitteres med forfremmelser.

- Vi ved ikke om det er tilfældet her. Men der er i hvert fald gået fra at være ikke-medlemmer til Hang Arounds, siger Knud Hvass fra politiets bandeenhed.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er anholdelserne resutlat af måneders målrettet efterforskning i sagen om det voldsomme overfald. Og der kan komme flere anholdelser for overfaldet, de rnemt kunne være end med drab.

En Bandidosrocker den 23. juli kørende på Lyngbyvej, hans bil blev påkørt af en bil og bragt til standsning. Passagererne i bilen bagved sprang ud af bilen og gik til angreb på Bandidosrockeren med køller og hammer. Rockeren blev efterfølgende kørt på traumecenteret og var i et stykke tid i livsfare.

Den indledende efterforskning af drabsforsøget førte til, at politiet fandt en udbrændt bil nær Mjøljerparken, som man mener blev brugt ved attentatet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind