Far: Min datter forsvandt i kloakbrønd

Men heldigvis slap to-årige Sally godt fra faldet på tre meter - måtte reddes ud af brandfolk

Pigen faldt ned i kloakrøret, der var gemt under græsset. (Foto: Kenneth Meyer)
Pigen faldt ned i kloakrøret, der var gemt under græsset. (Foto: Kenneth Meyer)

En ellers fredelig torsdag blev noget dramatisk for den toårig pige Sally og hendes familie i Rødovre.

Mens Sally blev passet i dagplejen, var hun ude at lege på en legeplads. Uheldigvis fik hun bevæget sig hen på et skjult hul, der kun var dækket af græs og jord, og det kunne ikke klare vægten af den lille pige, der faldt igennem og tre meter ned i et betonrør.

- Hun løb og legede med en anden pige, og så sagde pigen pludselig til dagplejeren: 'Sally er væk', fortalte Stig Simonsen, der er far til Sally, nogle timer efter uheldet

Slap med skrammer

Dagplejeren fik hurtigt tilkaldt både redningsfolk og den lille piges forældre, og det lykkedes at få hende reddet op af det dybe hul.

- Hun har været på skadestuen og er blevet tjekket, men hun har kun fået nogle skrammer i ansigtet, kunne Stig Simonsen berette, der aflyste alle sine aftaler som tandlæge resten af torsdagen for at tage sig af sin datter.

- Hun er træt og er naturligt chokeret, så hun har taget en lur i eftermiddag, lød det fra Sig Simonsen, der også kunne fortælle, at pigen flere gange i løbet af eftermiddagen havde forsøgt at fortælle om, at hun havde været nede i hullet.

Se video fra redningsaktionen her.