12-årig dreng efter ferie i Thailand: Far købte sex til mig

- Mit barn blev misbrugt af prostituerede, men politiet vil ikke gøre noget, siger fortvivlet mor

Kæmper for sin søn: - Det kan ikke være rigtigt, at politiet bare dropper sagen om seksuelt misbrug af min søn, siger Monica Waksvik. (Foto: Per Rasmussen)
Kæmper for sin søn: - Det kan ikke være rigtigt, at politiet bare dropper sagen om seksuelt misbrug af min søn, siger Monica Waksvik. (Foto: Per Rasmussen)

- Jeg har haft sex med tre forskellige kvinder i Thailand. Men jeg har brugt kondom. Det sørgede far for.

Det kom som en chok for Monica Waksvik, Næstved, da hendes autistiske søn på 12 år betroede sig til hende om sin seksuelle debut under en seks uger lang ferie sammen med sin norske far i hans hus i Pattaya i Thailand, skriver Ekstra Bladet torsdag.

Monica Waksvik anede ikke uråd, da hendes eksmand i marts spurgte, om parrets fælles børn måtte tage med ham til Thailand.

- I stedet blev min søn sexmisbrugt af tre thailandske prostituerede, som hans far betalte for. Min datter på ti år blev ved flere lejligheder låst inde i værelset, så hun var tvunget til at se på, siger moderen, der også fortæller, at sønnen blev slæbt med på bar og drukket fuld.

Monica Waksvik blev skilt fra sin halvt norske, halvt thailandske mand i 2001, mens parret boede i Ålesund i Norge. Senere flyttede hun og børnene til Danmark.

Hun tror, at hendes eksmand sikkert er af den overbevisning, at han har gjort den 12-årige dreng en tjeneste ved at betale for sex til ham, men han er meldt til politiet.

Her siger vicepolitiinspektør Denny Sørensen fra Sydsjælland og Lolland-Falsterspoliti til Ekstra Bladet, at hverken dansk eller nosk politi har kunnet finde faren og få ham afhørt, at bevisbyrden er svær at løfte, fordi sagen er sket i Thailand og at barnet ikke har oplevet episoderne som seksuelt misbrug.