Offer for dødsstyrt fortsat ukendt

Mand der styrtede i døden fra Møns Klint fortsat uidentificeret

Politiet vil fortsat gerne have tip om liget af manden, der styrtede i døden fra Møns Klint tirsdag formiddag. (Foto: Per Rasmussen)
Politiet vil fortsat gerne have tip om liget af manden, der styrtede i døden fra Møns Klint tirsdag formiddag. (Foto: Per Rasmussen)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger fortsat efter identiteten på den mand, der tirsdag formiddag styrtede i døden fra Møns Klint.

Politiet har modtaget en del tip fra offentligheden, men ingen af dem har ført til en identifikation af den omkomne.

- Vi har været i gang med at tjekke diverse tip og har også besøgt navngivne personer, som var i live og derfor ikke 'var vores mand'. Vi vil stadig gerne høre fra offentligheden, hvis nogen kan have oplysninger, der kan identificere manden, siger Morten Håkonsson fra lokalpolitiet i Vordingborg til ekstrabladet.dk.

Læs også:Død mand på Møn havde friske ar

Et ligsyn onsdag afslørede et forholdsvis frisk operationsar, der er mellem fire og fem måneder gammelt, i venstre side af mellemgulvet.

Liget skal obduceres torsdag, og i den forbindelse vil der blive taget fingeraftryk og udtaget en dna-prøve, der skal samkøres med politiets registre.

- Hvis vi får et match via dna-registeret eller via mandens fingeraftryk, så kender vi sandsynligvis allerede hans identitet fredag, men ellers må vi forsøge at identificere ham via hans tandsæt, og så kan det komme til at tage længere tid - hvis han altså er blevet behandlet hos en tandlæge i Danmark, siger Morten Håkonsson.

Kender du manden?
Den omkomne mand vurderes at være 45-50 år. Han er angiveligt af nordeuropæisk afstamning. Han har kortklippet rødblond hår og synligt overbid. Han er almindelig af bygning, cirka 175-185 centimeter høj og vejede godt 75 kilo. Han var iført en sort jakke, en sort hættetrøje med farvet mønster på brystet, sorte jeans, hvide tennissokker og sorte sko.

Har du oplysninger i sagen eller om den døde mand kontakt da lokalpolitiet i Vordingborg på telefon 114.

Læs også:Mystik om mand der faldt i døden fra Møns Klint