Forsvundet lig fundet i sø

Politiet har fået over 60 henvendelser fra borgere

Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Politiet har fundet liget af den 26-årige Danny Johnny Stendal i en sø syd for Mejlby.

Han blev dræbt i sit hjem på Vestergade 33 A i Auning på Djursland 24. oktober, hvorefter gerningsmanden stak ild til huset, der brændte næsten ned til grunden.

Siden har politiet efterforsket sagen og ledt efter liget. Det lykkedes så altså tirsdag formiddag.

- Liget passer på signalementet, og der er nogle kendetegn, der gør, at vi kan sige, at det er den rigtige, vi har fat i, siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Michael Weiss.

Vicepolitiinspektøren vil af hensyn til efterforskningen ikke gå nærmere i detaljer om ligfundet, men bekræfter, at der er tegn på, at liget har været udsat for en forbrydelse.

Læs også:Fængslet i fire uger

Politiet har siden søndag aften fået over 60 henvendelser, som har været brugt i efterforskningen. Og mandag aften kom så den henvendelse, der førte politiet til den rigtige sø.

Ledte efter fodertønde
Der foregår stadig tekniske undersøgelser på findestedet.

Læs også:19-årig med til at lede efter liget

En 19-årig mand er varetægtsfængslet i sagen, men sagen har været ført for dobbeltlukkede døre, så offentligheden har ikke fået mange oplysninger om sagens fakta.

Politiet har tidligere fortalt, at de ledte efter en lille sø eller et vandhul, der var omkranset af træer og buske, hvor der tæt ved vandet var en fodertønde eller lignende med en bølgeformet plade oven på.

Hunde i bilen
Og der var altså rigtig mange, der henvendte sig med mulige steder.

- Langt de fleste, der har henvendt sig, er lodsejere, men vi har også været i kontakt med jægerforeninger, og det viser sig, at disse fodertønder er normal kotyme for at pleje vildtbestanden, fortalte vicepolitiinspektør Michael Weiss tidligere på dagen til ekstrabladet.dk.

Politiet har også bedt om henvendelser fra folk, der har set en blå Fiat Punto, som politiet mener, blev brugt til at skaffe liget væk fra gerningsstedet. I bilen var også den dræbtes to mellemstore hunde, som senere er blevet fundet i bilen et sted på Sjælland.