TV: Her får liggende bandemedlem knippelsuppe

Private optagelser af sammenstødet mellem rockere, bandemedlemmer og politi viser, hvor hårdt det gik for sig, da der udbrød uroligheder ved Glostrup Ret tirsdag

SE NYE OPTAGELSER AF DE VOLDSOMME UROLIGHEDER I KLIPPET OVER ARTIKLEN

Politiet kom tirsdag formiddag på overarbejde, da medlemmer af Hells Angels og AK81 og bandemedlemmer fra Tingbjerggrupen forsøgte at komme i slagsmål med hinanden.

En retssag ved Glostrup Ret om det drab, der menes at have startet den københavnske bandekrig, udviklede sig til voldsomme uroligheder.

Tidligere i dag har ekstrabladet.dk kunne vise, hvordan politi måtte tage særdeles hårde metoder i brug for at holde de to parter fra hinanden.

SE OGSÅ:

Masseanholdelser: Rockere lavede bagholdsangreb

Videoptagelser fra øverste etage i Glostrup Ret viser, hvordan politiet måtte lægge sig imellem de to grupper, da det flere gange var ved at komme til sammenstød.

Under urolighederne fremgår det af den private video samt Ekstra Bladets egne tv-optagelser, at politiet er yderst flittige med deres politistave.

På den private optagelser kan man endda se, hvordan en betjent slår to gange på et bandemedlem, som ligger ned på jorden.

De to dødsfjenders kampiver blev til sidst dæmpet af politiet, som var massivt tilstede og anholdte over 60 bandemedlemmer.

SE OGSÅ:

TV: 62 anholdt efter bandesammenstød