Annonce:
Annonce:

Drabssag: Bandefolk råbte 'hunde' efter HA

Der bliver råbt skældsord mellem Tingbjerggruppen og folk fra HA og AK81 før drabssag

Særligt folk fra Tingbjerg råbte skældsord uden for Retten i Glostrup før drabssag, hvor HA'eren Mazdak Fabricius står tiltalt. Foto: Kristian Linnemann
Særligt folk fra Tingbjerg råbte skældsord uden for Retten i Glostrup før drabssag, hvor HA'eren Mazdak Fabricius står tiltalt. Foto: Kristian Linnemann
Annonce:
Følg Krimi

Fronterne er trukket skarpt op i rockersagen mod Brian Sandsbergs lærling, Mazdak Fabricius, der er tiltalt for det drab, der er blevet udråbt som startskuddet til bandekrigen.

Uden for Retten i Glostrup står folk fra henholdsvis Tingbjerggruppen og Hells Angels og AK81 bag hver deres politiafspærring og råber af hinanden.

- Der flyver skældsord gennem luften, og Tingbjerg-folkene har også kastet 3-4 vandflasker. Det var også dem. der råbte højest. Blandt andet råbte de 'hunde' og lavede vuf-lyde og råbte Allahu akbar, fortæller ekstrabladet.dks mand på stedet, hvor politiet er massivt til stede.

HA-siden svarede igen med onde øjne, skældsord og 'i kan bare komme an' attitude.

Læs også: Hånede drabsoffer i et brev

Annonce:

Tingbjerggruppen er ved retten i dag, fordi flere af personerne med tilknytning til Tingbjerggruppenskal vidne i drabssagen i dag. Det er dog nok tvivlsomt, hvor meget de vil bidrage med til opklaringen af sagen.

Begge gruppers store fremmøde foran retten stiller særlige krav til retssagen, og derfor har politiet nu bestemt, at maksimalt tre repræsentanter fra hver gruppe får adgang til selve retslokalet. Også her er en politiet tilstede for at forhindre eventuel ballade.

Der er dog fredeligt inde i retssalen, hvor sagen nu er gået i gang.

Læs også: Snak om drab var tomt pral

Den 25-årige HA-prøvemedlem, Mazdak Fabricius står anklaget for at have dræbt 19-årige Osman Nuri Dogan i august 2008 med skud fra en Kalashnikov-riffel

Ifølge kilder er han er en af bandekrigens helt centrale aktører på HA-siden, hvor han både har været gadesoldat og fungeret som livvagt for Gucci-rockeren Brian Sandberg.

Han nægter sig skyldig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: