Annonce:
Annonce:

Hånede drabsoffer i brev

- En festlig dag. Det er to år siden, Osman blev dræbt, skrev Sandbergs lærling

Annonce:
Følg Krimi

Under sin varetægtsfængsling sendte drabstiltalte Mazdak Fabricius et brev til en anden fængslet HA'er, Lasse Thorsen.

Brevet, der blev opsnappet af politiet, er stærkt hånende overfor den skuddræbte, 19-årige Osman Nuri Dogan. Drabet som Mazdak Fabricius anklaget for.

- I morgen er en festlig dag. Det er to år siden, Osman Nuri Dogan fik en kugle. Så mon ikke vi fester på Vest 1 (afdeling på Vestre Fængsel, red), lyder brevets indhold, der er stilet til rockeren Thorsen, der selv er dømt for drab.

- Det var bare for sjov. Det er vores humor, forklarede Mazdak Fabricius om baggrunden for brevet.

Jaget vildt
- Jeg er jaget vildt. Det er ikke sjovt, når alle indvandrere i Danmark er efter mig. De kalder mig forræder og morder, forklarede han.

Ifølge hans forklaring begyndte presset rettet mod hans person allerede få dage efter drabet. Presset kommer fra flere sider. Blandt andet politiet.

Annonce:

- Det hele starter, da jeg bliver løsladt af dommeren. To betjente kommer over og siger til mig. De siger, jeg skal passe på, når jeg nu er sigtet for drab. De tager mig ud af en særlig udgang og sætter mig på en taxa. Rigspolitiet ringer og siger mit liv er i fare. De spørger, om jeg vil have hjælp af PET? Jeg svarer, at Jeg bliver på Svanevej. De siger det er en god idé, har Mazdak forklaret i retten.

- Har politiet forsøgt at presse dig undervejs i forløbet, spurgte hans forsvarer, Michael Juul Eriksen.

- Ja en del gange. De startede med at fortælle mig, at mit liv er i fare. Både fra indvandrergrupperinger og HA. De har lavet trusselsvurderinger på mig og vist mig dem. Der har også været en sag hvor Sandberg også lige pludselig skulle være efter mig, svarede den tiltalte.

Under dagens retsmøde, har Mazdak Fabricius forklaret, at han - ud over drabet på Osman Nuri Dogan - også har været sigtet i to sager, der handler om både drab og drabsforsøg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: