Reality-deltager dømt for vold

Bankede sit knæ op i næsen på en fotograf fra Ekstra Bladet

Ekstra Bladets fotograf fik blodtud efter nærkontakt med en tidligere reality-deltager
Ekstra Bladets fotograf fik blodtud efter nærkontakt med en tidligere reality-deltager

En tidligere realitydeltager blev her til formiddag idømt tre måneders ubetinget fængsel for vold mod en fotograf fra Ekstra Bladet.

Voldsepisoden skete i januar i år forbindelse med en konfrontation, som fotografen og en journalist fra Ekstra Bladet lavede med den tidligere realitystjerne omkring nogle sms'er med seksuelt indhold, som han havde sendt til en, som han troede, var en 14-årig pige.

På et tidspunkt i samtalen, der foregik på banegårdspladsen i Slagelse, gik manden amok, fordi han opdagede, at fotografen havde taget billeder under samtalen.

Tog kamera
Da han havde slået fotografen i jorden, tog han kameraet og forsvandt i sin Audi.

Der er aldrig rejst tiltale mod manden for blufærdighedskrænkelse i forhold til sms'erne, men han var til gengæld tiltalt for røveri, fordi han tog fotografens kamera efter volden.

Retten mente dog ikke, at han tog kameraet i berigelsesøjemed, men kun fordi han ville slette billederne. Derfor blev han kun dømt for vold.

Den tidligere reality-deltager ankede dommen på stedet. Han er beskyttet af et navneforbud.

I indslaget over artiklen kan du se video-optagelser af overfaldet. Det blev filmet af Ekstra Bladets journalist fra webtv-redaktionen og indgik på daværende tidspunkt i et nyheds-indslag om overfaldet.