TV: Gav 14 machete-hug - anholdt på Facebook

Politiet i New Jersey kunne ikke finde en gerningsmand, der havde begået grov vold med en kæmpe kniv - lige indtil de lagde overvågningsbilleder på deres Facebook-side

Det er lykkes Paterson Police Department i New Jersey, at anholde tre brutale voldsmænd efter, overvågningsbilleder af et groft overfald blev lagt på politiets egen Facebook-side.

Billederne viser, at de tre gerningsmænd helt umotiveret overfalder to tilfældige mænd på en kyllingerestaurant med en pistol og en machete.

SE TV-INDSLAG MED DE VOLDSOMME OVERFALDSBILLEDER I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

- Begge angreb var, så vidt vi kunne se, helt uprovokerede, siger Patersons politiinspektør Heriberto Rodriguez til CBSNewYork.

SE OGSÅ: TV: Betjent glemte overvågningen - brækker næsen på mand

Det lykkes det første offer at stikke af, men det andet offer får en grov behandling. Han bliver skubbet og sparket, og den ene gerningsmand slår ham adskillige gange med en pistol, mens en anden nådesløst hugger løs på ham med en machete mindst 14 gange.

Hugger næsten hånden af makker
Gerningsmanden med den store kniv er så aggressiv, at han ved et uheld hakker våbenet ned i håndleddet på sin makker, der næsten får hugget hånden af og efterlader en stor mængde blod.

Dette blev for politiet et afgørende spor til at finde to af forbryderne. Den sidste gerningsmand kunne politiet dog ikke finde - indtil de lagde billeder af ham på Facebook:

- Vi tog Facebook i brug for at få hjælp. Og Seegers (den ene gerningsmand, red.) meldte sig selv, fordi han følte pres fra alle sider, siger Rodriguez.

Elendig til at ramme
På trods af det usædvanlig grove overfald er offeret, der blev hugget med macheten ikke kommet alvorligt til skade. Gerningsmanden var elendig til at ramme offeret:

- Han klarer sig okay. Han blev tæsket, men gudskelov er det ikke noget livstruende, siger politiinspektøren og slår fast, at hans afdeling vil fortsætte med at bruge deres Facebook-side til at bringe billeder af efterlyste forbrydere.

SE OGSÅ: TV: Fredelig demonstrant skudt af politiet i USA