19-årig med til at lede efter liget

null

I selskab med den 19-årige mand, der er sigtet og fængslet for drabet på den syv år ældre Danny Johnny Stendahl Hansen i Auning på Djursland i mandags, gennemsøgte politiet ifølge Ekstra Bladets oplysninger i går større områder. Men forgæves.

Drabet er stadig uden lig.

Den 19-årige forlod drabsstedet i Auning ved nitiden mandag morgen efter at have sat ild på det - netop som brandvæsenet ankom.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger i sin egen bil og med liget i bagagerummet.

Det har han skilt sig af med et eller andet sted på ruten mellem Auning og København, hvor han blev anholdt, efter at bilen var blevet efterlyst over hele landet.

Fyldt med brandsår
Da han blev anholdt, havde han adskillige brandsår flere steder på kroppen.

Om de stammer fra husbranden vides ikke. Politiet holdt i aftes stadig kortene helt ind til kroppen.

- Det eneste, jeg vil sige, er, at det er korrekt, at en 19-årig er fængslet og sættes i forbindelse med et drab. Han er fængslet i et grundlovsforhør, holdt bag dobbelt lukkede døre. Alene af den grund kan jeg ikke give yderligere information eller kommentere de oplysninger, Ekstra Bladet har, siger Michael Weis, vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den 19-årige muligvis skilt sig af med liget i et skovområde. Hvilket skovområde - eller om det overhovedet er rigtigt - vil Michael Weiss hverken kommentere eller forholde sig til.