TV: Oddset-Janni om hemmelige optagelser: Jeg var selv rystet

Den bedrageritiltalte Janni Christensen siger, at det er rene fuldemandshistorier, hun afslører på lydoptagelser

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Herover kan du høre et uddrag af Janni Christensens udtalelser på de hemmelige optagelser, der er blevet afspillet i retten.

HØR DET FØRSTE LYDKLIP HER

HØR DET ANDET LYDKLIP HER

HØR DET TREDJE LYDKLIP HER

Anklageren smed et vægtigt bevis på bordet mod Janni Christensen, da han afspillede hemmelige lydoptagelser i retten i mandags, hvor den 41-årige tidligere Oddset-model er tiltalt for at have narret et millionbeløb fra den 66-årige, nu afdøde, Erik, sammen med to andre.

På optagelserne kan man blandt andet høre hende kynisk og grinende fortælle, hvordan de har shoppet løs for mandens penge, mens han var 'helt væk'.

Læs også: Oddset-Janni fik betalt jetsetferie

Janni Christensens fortæller her, at hun var fuld, da optagelserne blev lavet, og hun kan slet ikke huske samtalerne. Men det var ikke særlig sjovt at sidde og høre på i retten, fortæller hun.

- På båndene lyder det som om, du indrømmer, at I har narret penge fra den her gamle mand. Hvordan kan du bortforklare, at det ikke er tilfældet?

Lyder kynisk
- Som jeg siger igen, jeg har været 'ikke-ædru'. Og jeg kender mig selv. Jeg har kendt min eks-mand i 16 år. Jeg ved, at han ikke kan duperes med noget. Han er så pengegrisk. Så jeg har sikkert bare givet den hele armen bare for at imponere ham. Jeg kan ikke sige det. Jeg taler sådan. Det er ikke noget ondt. Jeg ved godt, at det lyder som et eller andet, vi har gjort, siger hun til ekstrabladet.dk.

Da ekstrabladet.dk møder hende i hendes lejlighed i et nybyggeri på Østerbro, har hun heller ikke lyst til at høre optagelserne igen.

TV: Oddset-Janni: Min eksmand anmeldte mig

Hun forstår godt, at folk, der hører optagelserne, kan synes, at hun lyder kynisk.

- Det kan jeg sagtens forstå. Jeg var selv rystet. Jeg tænkte, hold da op. Men igen vil jeg sige, at folk, der kender mig, ved, at jeg lyder sådan, og jeg siger mange af sådan nogle ting. Men de ved også, at jeg ikke mener noget med det, siger hun.