Oddset-Janni afsløret på hemmelige lydoptagelser

Fortæller kynisk, hvordan de lænser 66-årig alkoholisk mand for en formue. Janni Christensen forsvarer sine udtalelser med, at hun var fuld

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Hemmelige lydoptagelser, hvor Oddset-Janni fortæller, hvordan hun og hendes medtiltalte lænser en 66-årig alkoholisk mand for en formue, kan vise sig at være en bombe under den 41-årige tidligere model.

Optagelserne er lavet af hendes eks-mand og blev afspillet i et åbent retsmøde i Københavns Byret i mandags, hvor Janni Christensen og to andre står tiltalt for bedrageri i millionklassen mod den 66-årige, nu afdøde, mand, ligesom de er tiltalt for at have dopet ham med receptpligtig medicin. Der falder dom i sagen til februar, og Janni Christensen nægter sig skyldig.

På lydoptagelserne, som ekstrabladet.dk er i besiddelse af, kan man blandt andet høre Janni Christensen fortælle, hvordan de sælger den ældre mands værdipapirer og kapitalpension og blandt andet på en rejse brugte hans kort til at shoppe parfumer og cremer, mens han bare sad og 'var helt væk'.

På lydoptagelserne kan man blandt andet høre følgende samtale i en bil, hvor Janni fortæller, at den 66-åriges aktiepension bliver udbetalt 1. november.

Eksmanden Kim: Prøv og hør: I tømmer hans konto. I tager hans sommerhus. Hans kapitalpension. Hans aktier. Hans obligationer. Alt muligt. Det kan da ikke bare sættes til salg.

(Man kan høre, at Janni griner)

Kim: Hvordan fanden kan I gøre det?

Janni: Hold nu kæft. Sådan er det. Man skal overleve i de her finanstider. Og Erik (den nu afdøde 66-årige mand) har det fint. Sådan er det bare.

Eksmanden Kim: Han har det fint. Han får en kop kaffe ind imellem og en flaske vodka...

Læs også: Oddset-Janni: Jeg har aldrig givet ham piller

Janni: Han har det godt. Vi har været oppe i Rungsted Havn. Købt nyt tøj til ham. Han har den flotteste sommerjakke, siger Janni blandt andet på optagelsen, hvor hun senere tilføjer:

Janni: Han er 66 med det ene ben i graven. Han skal bare være glad for, at der er nogen, der tager sig af ham. Han har det fint. Tro mig. Han elsker X (den mandlige tiltalte, der er omgærdet af navneforbud, red.). Han viger ikke fra X. Det er sgu også hårdt at have ham. Er du klar over, hvor hårdt det er at have den mand, siger hun blandt andet på optagelserne.

Ekstrabladet.dk har spurgt Janni Christensen, hvordan hun forklarer sine indrømmelser på båndet.

- For det første skal det siges, at jeg er spritstiv på de bånd. Og jeg kan overhovedet ikke huske nogen af de ting, jeg har sagt, siger hun og fortsætter:

- Plus at jeg har siddet til min eksmand og spillet op, fordi der ikke er nok, der kan dupere ham, fordi han er så pengegrisk. Så den har fået hele armen. Så jeg har rigtig siddet og givet den gas for at drille ham. Det er, hvad jeg kan høre ud fra båndet, siger Janni, der afviser, at hun giver indrømmelser i forhold til sagen på båndet.

Læsogså: Janni lavede grimasser i retten - tæt på at blive smidt ud

Der kører morgen-tv i baggrunden på lydoptagelsen. Og Janni Christensen mener, at hun har været på morgenværtshus, da hun kommer hjem til eks-manden, og det er derfor, hun er fuld om morgenen.

- Jeg tror måske, at andre, der hører dem, tænker, at du er ret kynisk...

- Sådan kan jeg godt lyde. Sådan er jeg også i virkeligheden. Jeg kan godt lyde kynisk. Jeg har også en galgenhumor. Hvis jeg sidder og snakker med nogen, kan man godt sige alt mulig i sjov, men det kan godt lyde kynisk. Og det skal man jo ikke dømmes på, fordi man kan lyde kynisk. Sådan er min humor, siger Janni Christensen og siger, at hun mener, at hendes eksmand kun har lavet optagelsen for at få hende ned med nakken.

- Jeg synes, det er vigtig at tilføje, at det er en mand, jeg har levet sammen med i 16 år og har to børn med. Og han har chikaneret mig i syv år, siger Janni Christensen, som tidligere har kørt en offentlig krig med manden, som blandt andet tidligere har fortalt til SE&HØR, at Janni var utro.