Annonce:
Annonce:

Dobbelt-morder: - Jeg er ingen psyko

- Jeg er ikke farlig. Jeg er ingen psyko, fortæller Pavel Przenioslo til ekstrabladet.dk

Annonce:
Følg Krimi

Dobbelt-morderen Pavel Przenioslo, 34, siger til ekstrabladet.dk, at han har det meget dårligt med drabene, som han begik i 1997, men at han nu er færdig med kriminalitet.

- Jeg ryger ikke, jeg drikker ikke, jeg tager ikke stoffer. Jeg tror på Gud, som jeg altid har gjort. Jeg har det dårligt med hvad jeg gjorde.

- Men jeg kan ikke lave om på det, og jeg må komme videre med mit liv, sagde Pavel Przenislo, mens han ventede på, at retten på Frederiksberg i dag afgjorde hans skæbne.

Han risikerede at blive sat ind igen til fortsat afsoning af dommen på livsvarigt fængsel, hvis retten fulgte anklager Ulrik Sjølins krav.

Slap med skrækken
Men Pavel Przenioslo slap med skrækken og 30 dages fængsel, som allerede er afsonet, mens han sad i varetægt.

Annonce:

Han fik fængslingen forlænget i tre døgn, så politiet nu kan udvise ham til Malmø, hvor han har bosat sig - tæt på kæresten og hans søn på to et halvt år, som bor i København.

Men Pavel Przenioslo må ikke komme tilbage til Danmark. Hvis han gør koster det en ny dom for overtrædelse af indejseforbuddet.

- Jeg vil ikke bo i Danmark. Men jeg vil søge myndighederne om lov til at besøge min søn og familie ved fødselsdage og højtider, siger Pavel Przenioslo.

Han frygtede før dommen, at hans lille søn skulle vokse op, mens faderen sad i fængsel.

- Det har jeg prøvet med min datter på 14 og det vil jeg ikke have, at han skal opleve, siger dobbelt-morderen. Han skød sin kammerat Hamza Korkmaz, 21, gennem øjet med en revolver.

Derefter skød han kammeratens kæreste, 18, der var gravid, i hovedet og gik så ind i soveværelset, hvor den 18-årige kvindes far Dan Allan Borggaard, 44, lå og sov. Polakken skød også ham to gange i hovedet.

Annonce:

Kun den 18-årige kvinde overlevede med halvdelen af hjernen skudt ud, men hun mistede barnet.

Mor græd i retten
Pavel Przenioslos forældre, bror og datter bor i Danmark foruden hans nye kæreste og parrets søn på to et halvt år. Hans mor fulgte retsmødet i dag, men måtte grædende forlade retten, da anklager Ulrik Sjølin i detaljer redegjorde for den 14 år gamle mordsag.

Efter dommen i dag må drabsmanden forberede sig på, at familien kun kan besøge ham i Malmø.

- Jeg har lært håndværk i fængslet og kan både tømre og male. Jeg har arbejde i Malmø, siger Pavel Przenioslo til ekstrabladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: