Rocker-retsag går hårdt ud over klubhus

I går blev der afsagt domme i den store rockersag mod 16 rockere. Halvdelen af disse kommer fra Ishøj-afdelingen, som de næste år kan se frem til at undvære en væsentlig del af medlemmerne

I går blev der afsagt domme i den store rockersag, hvor 16 rockere stod under anklage. Halvdelen af disse var fra Hells Angels South End afdeling i Ishøj (Foto: Jens Dresling).
I går blev der afsagt domme i den store rockersag, hvor 16 rockere stod under anklage. Halvdelen af disse var fra Hells Angels South End afdeling i Ishøj (Foto: Jens Dresling).

Læs også: Frygter ballade ved rocker-fest

Det bliver nogle tynde rocker-fester, der fremover bliver afholdt i Hells Angels' South End-afdeling, der ligger i Ishøj. I går blev syv ud af otte af medlemmerne fra Ishøj-afdelingen, der stod under anklage, kendt skyldige i drabsforsøg. Den sidste - en fuldgyldig HA'er fra afdelingen - blev ifølge Berlingske Tidenden kendt skyldig.

Af de syv rockere, der blev kendt skyldige, er seks fuldgyldige Hells Angels-rockere og prospects samt en enkelt AK81'er fra gruppens South End afdeling skriver Lokalavisen.dk. Drabsforsøgene skulle have fundet sted under bandekrigen for år tilbage. Og hvis man skal tro dommene, har nogle af rockerne bestemt ikke kedet sig i den periode bandekrigen varede.

Dømt for fire drabsforsøg

En af rockerne blev dømt for at deltage i hele fire drabsforsøg mens en anden blev kendt skyldig i at deltage i to drabsforsøg. Resten af rockerne blev 'kun' kendt skyldige for skudattentatet mod "Lille A" 30. juni 2009 på Nytorv i Indre København.

Læs også: Sandberg 'kun' skyldig i ét drabsforsøg

Ifølge Lokalavisen.dk forventes det, at straffene får en ekstra lang varighed, fordi forbrydelserne har forbindelse til bandekrigen. Den endelige strafudmåling forventes at være færdig sidst i næste uge.

Læs også: 16 Rockere risikerer rekorddomme