Lokkede 600 småpiger på nettet

En 36-årig far til to små børn chattede med næsten 600 piger i alderen 10 til 14 år i forsøget på at få sex med dem. En 12-årig gik i hans fælde

I en periode på syv måneder var familiefaderen i kontakt med 587 purunge piger på nettet.(Modelfoto: Johnny Frederiksen)
I en periode på syv måneder var familiefaderen i kontakt med 587 purunge piger på nettet.(Modelfoto: Johnny Frederiksen)

Gennem syv måneder chattede en 36-årig familiefar fra Ølstykke på nettet med 587 purunge piger i forsøget på at overtale dem til sex.

- Han blev heldigvis afvist af rigtigt mange. Hans aktivitet på nettet var heftig, men han opnåede at få sex med en 12-årig pige, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen, Nordsjællands politi, til ekstrabladet.dk.

I går blev den 36-årige salgsmanager Anders Torkildstrup Holm-Jensen idømt to et halvt års fængsel ved retten i Hillerød for sex med den 12-årige pige, som han havde både samleje, oralsex og analsex med flere gange.

Han modtog dommen. Den 12-årige fik tilkendt en erstatning på 50.000 kr.

- Piger skræmt fra vid og sans
- Det er en alvorlig sag om grooming. Den voksne person sætter de unge piger i en frygtelig situation. De er skræmt fra vid og sans, og vi er glade når vi får sådan en sag opklaret, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen.

'Grooming' betyder, at den voksne manipulerer og bearbejder - eller med andre ord lokker og forfører - et barn frem til, at han kan begå seksuelle overgreb mod barnet.

Familiefaderen blev også dømt for blufærdighedskrænkelser af to 10-årige piger, som han sendte billeder af sit stive lem via Windows Messenger. Han opfordrede også piger til at sende nøgenfotos af dem selv.

Den 36-åriges cybersex, der gennem tre måneder også endte i fysiske overgreb på den 12-årige, skete på sitet speek.dk.

Han gik målrettet efter piger i 10-14 års alderen.

Løj sig yngre
- Når han blev spurgt om sin alder svarede han pigerne, at han var 'i 20´erne', siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen.

Langt de fleste af de potentielle ofre 'lugtede lunten' og afviste ham. Men den 12-årige indlod sig med ham, og da hendes forældre opdagede det ulovlige forhold gik de til politiet, som anholdt manden den 24. februar.

Han blev varetægtsfængslet i hemmelighed og efterforskningen af hans internettrafik viste, at han havde været særdeles aktiv især på speek.dk.

Den 36-årige var også tiltalt for via nettet og mobiltelefonen at have forsøgt at lokke tre piger på 11 og 12 år til sex.

I retten tilstod den 36-årige, at han havde sex med den 12-årige - og at han var klar over hendes unge alder. Men det skete uden tvang eller trusler. Det skete i skøn forening, sagde han i retten.

Hans forsøg på at lokke pigerne til sex stod ifølge anklageskriftet på fra august sidste år og til februar i år, hvor han blev anholdt.

De piger, som han fik så tæt kontakt med, at han også fik deres mobilnumre, gav han dæknavne i sin mobiltelefon.

Det skete så hans daværende kone ikke skulle fatte mistanke, når han fik sms´er fra pigerne.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis sagde dommer Keld Nicolaisen ved domsafsigelsen: - Mænd på 35 år skal ikke have omgang med små piger på 10 til 12 år. Og søger pigerne kontakten, så er det den voksnes opgave at sige fra.