Sov sammen på festival

Bror og søster var meget tætte. Alligevel endte deres forhold i et alt meningsløst og dødeligt opgør

Søskendeparret var så sent som i august sammen på Skanderborg Festival, hvor de delte telt. (Privatfoto)
Søskendeparret var så sent som i august sammen på Skanderborg Festival, hvor de delte telt. (Privatfoto)

Bare få uger før tragedien på Vesterfælledvej 47 i København var der ikke meget, der tydede på, at Christian Møller Christensen med flere slag og et knivstik i halsen skulle tage livet af sin seks år ældre søster, Dina Martina Wedelius.

De to søskende var nemlig meget tætte. I begyndelsen af august var bror og søster taget til Skanderborg Festivalen. For Christian Møller Christensen var det hans første af slagsen. For Dina Wedelius blev det hendes sidste.

Mens alt endnu var godt på festivalen, lå de side om side i hver deres sovepose, i samme telt. De to gik til koncerter sammen, festede og sov altså sammen.

At lillebror og storesøster delte telt forekom dem meget naturligt, for også hjemme i København var de to meget sammen. Dina og Christian boede bare fem døre fra hinanden på Vesterfælledvej. Dina i sin mors lejlighed i nummer 37. Christian i nummer 47.

Udviklede deres eget sprog
Søskendeparret har ifølge Ekstra Bladets oplysninger stået hinanden meget nær gennem årerne, så nær, at de på et tidspunkt er begyndt at udvikle deres eget lille sprog, med afsæt i det royale.

Dina blev kaldt for dronning Dina, mens Christian gik under navnet kong Christian.

At det skulle gå så galt for netop de to kommer som et chok for flere af de bekendte, som Ekstra Bladet har været i kontakt med. Mange af dem kan fortælle, at når Christian, der ellers var meget privat, en sjælden gang talte om sit privatliv, var det med fokus på sin egen søn fra et tidligere forhold, og så sin søster Dina. Af hensyn til familien ønsker ingen af deres bekendte at stå frem med hverken navn eller til citat.