Skilsmissefar tilbød datter penge for sex

36-årig skilsmissefar tiltalt for årelangt sexmisbrug af mindreårig datter, som han bl.a. lokkede med penge for at få sex

Han er tiltalt for pædofili, for blufærdighedskrænkelse, for incest og for anden kønslig omgang end samleje. Alt sammen overtrædelser der gik ud over hans egen datter.

I dag står en 36-årig mand skoleret i Vestre Landsret, hvor ankesagen mod ham starter.

Misbrugt i seks år
Manden blev ellers i marts idømt fire års fængsel for de seksuelle og ikke mindst årelange overgreb på sin ældste datter.

Ifølge anklageskriftet startede sex-uhyrlighederne mod den dengang kun seksårige pige i 2003 i hjemmet i Randers, hvor den dengang 28-årig fader - der blev skilt fra sine døtres mor i 1999 og havde sine piger på besøg hver 14. dag - udnyttede både sin fysiske og psykiske overlegenhed til at opnå samleje med datteren.

Incesten stod på i årevis frem til sommeren 2009, hvor faderen gang på gang tvang sig til sex og stak forskellige genstande op i den lille piges skede.

Lokkede med penge på sms'er
I januar sidste år står manden desuden tiltalt for at forsøge at lokke den på daværende tidspunkt 13-årige datter til sex. På fem sms-beskeder opfordrede han hende til at komme fra hendes værelse og ind i faderens soveværelse. Ikke nok med det tilbød han datteren penge for det, hvis hun kom ind i soveværelset og tilfredsstillede ham.

Det var teenagedatterens lillesøster, der i april sidste år fortalte en socialrådgiver, at storesøsteren og faderen havde været oppe at skændes om natten. Det fik efterfølgende storesøsteren til at bryde sammen og betro, at hun var blevet misbrugt siden seks-års alderen.

Sagen starter her til morgen i Landsretten i Viborg med formodet dom på onsdag.