Oddset-Janni alene med 20 mænd

Den svindel-sigtede tv-blondine var 'gangpige' for 20 mænd i spjældet. Kroppen kunne ikke holde til det

Oddset-Janni gik fysisk ned i fængslet. (Foto: Jan Sommer)
Oddset-Janni gik fysisk ned i fængslet. (Foto: Jan Sommer)

Den 40-årige fotomodel Janni Christensen, bedst kendt fra Danske Spils Oddset-reklamer, har siddet varetægtsfængslet i fire måneder, mens politiet har stablet en bedragerisag mod hende på benene.

Ifølge sigtelsen har hun sammen med to medskyldige blanket en døende, 66-årig mand af for millioner. Det påståede offer er nu afgået ved døden, men sagen fortsætter, og 'Oddset-Janni' skal i retten til september.

Heldig gangpige
Her risikerer hun at skulle i fængsel på ny. En oplevelse, som allerede er gået hårdt ud over hendes krop efter opholdet i Frederikssund Arrest i Nordsjælland.

- ...Der meldte sig (...) ganske hurtigt en hverdag i Frederikssund. Efter 14 dage havde jeg på en eller anden måde indordnet mig. Jeg var så heldig at blive 'gangpige', så jeg kom ud af cellen om dagen. Normalt er døren ind til cellen låst kl. 9-16, og så er der socialt samvær kl. 16-21, inden døren bliver låst igen, siger den barmfagre mor til en til B.T.

Gjorde rent hos de indsatte
- Som gangpige gjorde jeg vagternes køkken rent, de indsattes badeværelser og gangene til de 20 celler. Jeg var den eneste kvinde blandt 20 mænd, så der var også en halvhård tone. Fordi jeg var gangpige, fik jeg mest i løn: 459 kroner om ugen. Man kalder det dusørpenge, fordi de er skattefrie, forklarer Janni Christensen til dagbladet.

Opholdet i fængslet var dog langt fra nogen dans på roser. Den megen tid alene bag tremmerne samt den hårde omgangstone var hård for blondine-baben, som danner par med den tidligere fodboldspiller Jes Høgh.

Menstruationen udeblev
- Min krop gik nærmest i stå efter en måned. De tre efterfølgende måneder udeblev menstruationen, og jeg måtte på Hillerød Hospital for at blive undersøgt, fordi man var bekymret for mig. Diagnosen var simpelthen 'fysisk choktilstand', siger Janni Christensen til B.T.

Læs også: Oddset-babens bryst punkterede.

Der er navneforbud i sagen mod Janni Christensen, men hun har selv valgt at bryde det, skriver B.T.