Tumult ved retten i Aarhus

Talstærkt politi måtte fredag formiddag skille AK81'ere og flere indvandrere fra hinanden ved Vestre Landsret i Aarhus

Flere politibetjente har nu taget opstilling ved Vestre Landsret i Aarhus, efter det kom til tumult fredag formiddag.
Flere politibetjente har nu taget opstilling ved Vestre Landsret i Aarhus, efter det kom til tumult fredag formiddag.

Flere cafégæster var fredag formiddag omkring kl. 10.30 tæt på at havne midt i et opgør mellem Hells Angels støttegruppen AK81 og en gruppe indvandrere på Åboulevarden i Aarhus.

Tumulten startede i forbindelse med en sag i Vestre Landsrets lokaler, hvor personer med tilknytning til Hells Angels og personer med tilknytning til det kriminelle miljø i Aarhus V er involveret.

Tre mænd, der tilhører Hells Angels' støttegruppe AK81, er tiltalt for at have tævet en 25-årig palæstinenser med baseball-køller så voldsomt, at han i flere dage var indlagt på intensiv afdelingen på Aarhus Sygehus.

- Både kammerater til de tiltalte og offeret var mødt op, og der opstod lidt tumult, og vi måtte skille parterne ad, men der er ikke foretaget anholdelser, oplyser vicepolitiinspektør Brian Voss Olsen til ekstrabladet.dk.

Mens politiet patruljerede i gaderne omkring retten, og seks betjente holdt vagt ved selve indgangen til Vestre Landsret, forsvandt de unge fra Aarhus V fra området.

Østjyllands Politi oplyser, at retssagen, der betragtes som en højrisiko sag, er flyttet fra byretten til landsrettens lokaler af sikkerhedsmæssige hensyn.