Kvinde stukket i nakken

En 43-årige kvinde er indlagt på hospitalet efter at være blevet stukket i nakken to gange

En 43-årig kvinde er her til aften blevet overfaldet i en lejlighed på Stolemagerstien på Amager.

Det er angiveligt en diskussion om penge, der har udviklet sig, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Dannie Rise til ekstrabladet.dk.

- Det er noget drikkelag, der udviklede sig til noget uvenskab. Det handler måske om nogle penge, forklarer Dannie Rise om overfaldet, hvor den 43-årige kvinde blev stukket i nakken to gange med en endnu ukendt genstand

Ikke i livsfare
Tidligere på aftenen sagde den centrale vagtleder ved Københavns Politi Michael Poulsen til ekstrabladet.dk, at den 43-årige kvinde var i kritisk tilstand, men så slemt har overfaldet ikke været, fortæller Dannie Rise:

- Hun har på intet tidspunkt været i livsfare. Hun er blevet stukket et par gange i nakken. Det var sådan lidt overfladiske stik.

Dannie Rise fortæller, at de har tilbageholdt to personer, der begge befandt sig i lejligheden, da overfaldet fandt sted.

- Der er tale om en mand fra '67 og en kvinde fra '73. Vi ved endnu ikke, hvem det er, der har stukket den 43-årige kvinde, siger han.

Spirituspåvirket
Dannie Rise fortæller desuden, at flere af personerne i lejligheden i Stolemagerstien, hvor overfaldet fandt sted, var spirituspåvirket.

- I hvert fald to af dem var påvirkede.

Kan du komme nærmere ind på, hvem af dem, der var spirituspåvirket?

- Nej, det holder jeg for mig selv, slår den centrale efterforskningsleder fast.

Ved du noget, så kontakt ekstrabladet.dk på sms/mms til 1224 (alm. sms-takst) eller pr. mail til 1224@eb.dk