Tøfting-brand: Arnestedet ikke fundet

Politiet ved endnu ikke, om den voldsomme brand hos Stig Tøfting var påsat

Politiets teknikere og beredskabsstyrelsen går nu i gang med at brække gulve op i brandtomten for at finde brandårsagen. (Foto: Ernst van Norde)
Politiets teknikere og beredskabsstyrelsen går nu i gang med at brække gulve op i brandtomten for at finde brandårsagen. (Foto: Ernst van Norde)

Branden på Stig Tøftings stråtækte landsted i Hørning var så voldsom, at politiet to døgn efter endnu ikke har fundet hverken arnested eller brandårsag.

15 mand fra politiets tekniske afdeling og beredskabsstyrelsen fortsætter derfor brandundersøgelserne i dag for at finde frem til den præcise brandårsag.

- Vi har ikke fundet arnestedet, og vi går derfor bl.a. i gang med at brække gulve op i dag for at se, om der eventuelt ligger gamle ledninger eller lignende, siger vicepolitikommissær Kristian Juliussen fra Sydøstjyllands Politi til ekstrabladet.dk tirsdag formiddag.

Læs også: Tøfting bor nu hos ekskonen: Det er bedre end på gaden

Stig Tøfting er selv overbevist om, at branden er påsat, men politiet har endnu ikke fundet spor på ejendommen, der entydigt peger i den retning.

- Vi afventer fortsat brandårsagen, før vi sætter en egentlig efterforskning i gang, siger Kristian Juliussen.

Kort efter branden søndag morgen blev ejendommen gennemsøgt af politihunde.

Det er ikke normalt i brandsager, men Sydøstjyllands Politi vurderede, at det var det rigtige at gøre i denne sag - uden at uddybe det nærmere.

Læs også: Tøfting: Jeg må ikke udtale mig om motiv

Selv om branden lynhurtigt bredte sig i den stråtækte villa, lykkedes det alligevel brandmændene at redde en del af Stig Tøftings personlige ejendele.

Den tidligere fodboldspiller ved ikke, hvor mange og hvilke det drejer sig om, og politiet vil ikke oplyse hvilke og hvor mange ejendele, det drejer sig om.

Ejendommen blev både videoovervåget inde og ude, men politiet har endnu ikke undersøgt, om der er brugbart videomateriale fra natten til søndag.