Så meget var Tøftings landejendom værd

Stif Tøfting fik i maj måned vurderet sit 420 m2 store hus af Jan Fogh i TV2-programmet Liebhaverne

Stig Tøftings hus blev tidligere på året vurderet til 5.9 millioner kroner. Natten til søndag brændte det ned til grunden. (Foto: Team 112.aarhus)
Stig Tøftings hus blev tidligere på året vurderet til 5.9 millioner kroner. Natten til søndag brændte det ned til grunden. (Foto: Team 112.aarhus)

Stig Tøfting barslede tidligere på året med tanken om at sælge sit 420 m2 store hus i Hørning godt 20 kilometer fra Aarhus. Derfor meldte han sig til TV2-programmet Liebhaverne.

Kendismægleren Jan Fogh tog derfor turen fra København til Jylland for at vurdere Stig Tøftings store, toetagers hus med en tilhørende grund på 5000 m2 samt et udhus på 56 m2 og en garage på 100 m2.

Læs også: Tøfting: Det må være påsat

- Et tocifret millionbeløb så solgte jeg med det samme. Men de vurderinger, jeg har, lyder på omkring 7 millioner, sagde Stig Tøfting i programmet, der blev vist i maj.

Ikke sælges til den pris
Men det var ikke lige det beløb, Jan Fogh kunne proklamere. Han vurderede derimod, at huset var én million kroner mindre værd, end hvad Stig Tøfting selv forventede. 5.9 millioner kroner var huset værd, men det var ikke noget, der faldt i god jord hos 'Plæneklipperen'.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis vi satte det til salg for 5.9 millioner kroner, så ville vi sælge det i morgen, så derfor har jeg tid til at sidde og vente på, at du får gravet en god køber frem fra dit kartotek, sagde Stig Tøfting dengang.

Men nu, godt fire måneder senere, er det 420 m2 store hus brændt ned.