Ni gaderøverier i København i nat

København ramt af hele ni voldelige røverier siden midnat. Seneste overfald skete klokken ni i morges. Tre gerningsmænd meldes at stå bag

Politiet i København har haft en ualmindelig travl nat. Hele ni voldelige gaderøverier fandt nemlig sted på Nørrebro og i indre by omkring Nørreport Station og Ørstedsparken. Politiet ved endnu ikke, om det er de samme gerningsmænd, som står bag alle røverierne, men ser det som en mulighed.

- Vi er ved at danne os et overblik over sagens omfang, men allerede nu regner vi med, at røverierne i indre by er relaterede, fortæller Københavns Politis Centrale Efterforskningsenhed, der også kan fortælle om et bestemt mønster i de fleste af røverierne:

- Gerningsmændene er gået efter penge og mobiltelefoner. Har folk ikke villet udlevere det, har de fået nogle på hovedet, fortæller vagthavende hos politiet.

Tre mænd bag overfald
Omkring klokken 9 i morges skete det seneste røveri.

Det fandt sted omkring Nørrebrogade og Dronning Louises Bro. Københavns Politi kan endnu ikke sige, hvilke våben gerningsmændene har haft, men offeret har fået et snitsår i ansigtet.

- Det er tre tyrkisk eller udenlandsk udseende mænd, der står bag overfaldet, meddeler Københavns Politis Centrale Efterforskningsenhed.

Offeret er angiveligt blevet passet op af de tre mænd efter en våd bytur. Politiet meddeler, at mandens tilstand ikke egner sig til afhøring pt.

ekstrabladet.dk følger naturligvis op på sagen.