46-årig bortført og tæsket

Narko-gangstere truede med at slå 46-årig ihjel

Fire unge mænd fra Slagelse tvang en dag i juni en 46-årig mand ind i deres bil, kørte ham til et sted i byens ghetto og udsatte her deres offer for et timelangt voldsorgie, hvor de og op imod 10 andre lod slag og spark hagle ned over manden. Det skriver Sjællandske. En af de fire forsøgte også at kvæle den 46-årige med et tørklæde, inden voldsmændene slap manden løs. Det skete med trusler om at slå ham ihjel, hvis han 'sladrede' til politiet.

Sådan lyder i hvert fald politiet sigtelse mod de fire, som nu sidder varetægtsfængslede, men alle nægter sig skyldige. Politiet har af hensyn til efterforskningen hidtil mørklagt sagen og fået gennemført samtlige grundlovsforhør bag lukkede døre, men har nu valgt at fortælle om den til dagbladet Sjællandske.

De første to af firkløveret - en 19-årig og en 21-årig - blev varetægtsfængslet allerede den 24. juni, mens den tredje, en 20-årig mand, røg bag tremmer den 6. juli. Den senest varetægtsfængslede er en blot 16-årig dreng, der blev sat fast efter et grundlovsforhør onsdag eftermiddag.Årsagen til bortførelsen og afstraffelsen af den 46-årige, der er fra Jamaica eller et land i Afrika, skal findes i handel med stoffer, mener politiet.

- Manden blev anholdt og sigtet for at have opbevaret fem kilo hash og 60 gram kokain, som vi fandt i hans hjem den 21. juni, siger politiadvokat Steen Bechmann Jacobsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Sjællandske.Han tilføjer, at den 46-årige trods fundet af stofferne blev sat på fri fod efter afhøringen, og at de fire sigtede derfor kunne kidnappe ham dagen efter.