Annonce:
Annonce:

Drabsoffer havde bevæbnede livvagter

Den dræbte Tamur Asghar, 24, var omgivet af to bevæbnede venner, da han blev skudt foran moskéen på Vesterbro. Han trak selv en kniv under opgøret, mener politiet

Her døde den 24-årige Tamur Asghar. To af hans venner stak af, og de var bevæbnede mener politiet.(Læserfoto)
Her døde den 24-årige Tamur Asghar. To af hans venner stak af, og de var bevæbnede mener politiet.(Læserfoto)
Annonce:
Følg Krimi

Politiet efterlyser lige nu to bevæbnede mænd, der flygtede efter skyderiet på Amerikavej i formiddags. Politiet mener, at de var venner til den dræbte Tamur Asghar.

ekstrabladet.dk erfarer fra kilder tæt på sagen, at vennerne fungerede som 'livvagter' for ham.

Den 24-årige Tamur Asghar trak selv en kniv under opgøret, og politiet mistænker, at det var hans bevæbnede 'livvagter', der åbnede ild mod de to mænd, som blev såret af skud.

En 51-årig mand blev ramt i skulderen af et skud, og hans 26-årige søn, der senere blev indlagt på Skånes Universitetssygehus i Malmø, blev ramt af et skud i maven og et i den ene balle.

- Vi ved ikke, hvem der kørte den 26-årige til Malmø, hvor han bor, men det skete formentlig i en grøn VW Vento. Nummeret starter med RD, siger drabschef Jens Møller til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Efterlyser den dræbtes venner
Politiet har anholdt den 26-årige på sygehuset i Malmø og to andre mænd, der har familiemæssige relationermen leder stadig efter Tamur Asghars to venner:

- Vi ved, at den dræbte var sammen med to venner, der løb fra stedet og sprang over et hegn. Den ene var bevæbnet med et skydevåben og muligvis også den anden. Vi er meget interesserede i oplysninger om de to personer, siger drabschef Jens Møller.

Tamur Asghar blev dræbt af ét skud i hovedet og flere skud i kroppen. Liget obduceres onsdag.

To pistoler blev affyret
Politiet har oplysninger om, at han trak en kniv under skænderiet mellem de to grupper af pakistanske mænd foran moskéen.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fundet en kniv på gerningsstedet, men ingen skydevåben, siger drabschef Jens Møller til ekstrabladet.dk.

Der blev med sikkerhed affyret to pistoler på stedet. Der er fundet 18 tomme patronhylstre. Det er 11 hylstre fra en ni mm. pistol og syv hylstre fra en kaliber 45 - en meget grovkalibret pistol.

Annonce:

Politiet mener, at der var tale om et personligt opgør - men motivet er uvist: - Vi ved ikke om det er æres- eller kulturbetinget eller måske et opgør om kiosker eller narkotika. Alle muligheder står åbne, siger drabschef Jens Møller.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: