Annonce:
Annonce:

Småbørn tæt på skud-drama

Flere daginstitutioner ligger helt tæt på gerningsstedet, hvor en mand blev skuddræbt, men der burde ikke være afhentningsproblemer

Annonce:
Følg Krimi

Skuddramaet ved moskéen på Vesterbro skete ganske tæt på flere daginstitutioner med vuggestue- og børnehavebørn.

Børnehuset Columbus ligger i Rejsbygade, omkring 400 meter fra gerningsstedet på Amerikavej, og her har institutionens leder og souschef skrevet en beroligende besked til forældrene på institutionens Facebook-side.

Læs også: Her blev 24-årig dræbt

- Der har til formiddag været affyret skud i nærheden af Columbus på Amerikavej. Politiet er på stedet og episoden ER OVERSTÅET. Vi har samlet alle børn og medarbejdere indenfor; alle er i god behold, og ingen har været vidne til episoden, skriver de.

Annonce:

Umiddebart ved siden af moskéen på Amerikavej, hvor der blev skudt med skarpt, ligger Barnets Hus, der er en større vuggestue med cirka 100 børn i alderen 6 måneder til 3 år, og desuden var også Humlebo i Tøndergade og en dagpleje tæt på skyderiet.

Læs også: To ramt af skud på Vesterbro

Men umiddelbart skulle der ikke være problemer for forældrene med at afhente deres børn i Comlumbus og Barnets Hus, hvor afspærringen er ophævet. Humlebo ligger fortsat inden for afspærringerne.

- Humlebo er i kontakt med politiet. Om ikke andet så må man gerne gå uden for det afspærrede område, så medarbejderne kan aflevere børnene til forældrene, siger Preben Boldt, områdesouschef på Vesterbro/Kgs. Enghave i Børne- og Ungeforvaltningen i Københavns Kommune til ekstrabladet.dk.

Alle institutioner har, ifølge områdesouschefen, kontaktet forældrene på forskellig vis, ligesom nogle forældre selv har ringet. Men der er ingen børn, der har oplevet skyderiet.

Annonce:

- Tidspunktet betyder jo, at der har været nogen på legeplads, men der er ikke nogen børn, der har set det, siger Preben Boldt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: