Tv-koks liv i ruiner: Kørte kone og søn i døden

Familie:Tragedie Lars Dietrichsen vil hjem og behandles for sine kvæstelser

Lars Dietrichsen sad bag rattet, da familien smadrede op i en lastbil. (Foto: Traunstein-Weber)
Lars Dietrichsen sad bag rattet, da familien smadrede op i en lastbil. (Foto: Traunstein-Weber)

Det var en af Danmarks tv-kokke, Lars Dietrichsen, og hans familie, der blev ramt af en tragedie, da deres bil fredag morgen kolliderede med en lastbil på motorvejen syd for Kassel i Tyskland.

Den 37-årige kok ramte med høj fart en forankørende lastbil.

Hans kone, Sanne, 35, og parrets søn, Valdemar på fem år, blev dræbt på stedet, mens kokken og den toårige datter, Mathilde, blev kvæstet.

Pigen er udskrevet
I weekenden blev Lars Dietrichsen ifølge tysk politi i tilgift sigtet for uagtsomt manddrab på sin kone og deres søn og for uagtsom legemsbeskadigelse mod datteren.

LÆS OGSÅ: Far skyld i konen og sønnens død

– Vi ville foretage en første afhøring af faderen, men han nægter indtil videre at udtale sig til politiet, siger kriminalkommissær Sabine Knöll fra politiets pressekontor i Kassel.

Hun oplyser, at den lille pige mod forventning kunne udskrives fra sygehuset i weekenden. Hendes fars kvæstelser kræver fortsat behandling, men den ønsker han foretaget i Danmark.

Var udhvilet
Ifølge sigtelsen skyldes dødsulykken, at Lars Dietrichsen var uopmærksom.

– Tysk politi har spekuleret i, om Lars havde kørt hele natten og var for træt til at køre forsvarligt. Fra familien ved jeg imidlertid, at Lars og hans familie havde overnattet på et hotel i området. De havde kun kørt en halv times tid, da ulykken skete, siger en af Lars Dietrichsens nære venner til Ekstra Bladet. Han ønsker ikke sit navn i avisen.

Drømmen om Frankrig
Lars Dietrichsen og hans kone var på vej hjem til Roskilde, hvor han indtil for et par år siden var restauratør og blandt andet stod i spidsen for Gourmetbryggeriet.

Han solgte imidlertid sin andel til Harboe-bryggeriet, og brugte pengene til at virkeliggøre en gammel drøm om at drive hotel i Sydfrankrig.

Lars Dietrichsen har dog fortsat interesser i Restaurant Snekken på havnen i Roskilde. Derudover er han landskendt som tv-kok. Han var en overgang fast inventar i ’Go’ morgen Danmark’ på TV2.

Lars Dietrichsen og hans kone havde dannet par i adskillige år, da de drog til Frankrig for et par år siden, hvor de omsider fik papir på hinanden med et stort bryllup sidste år.

Han nægter at udtale sig til politiet

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER