Myrdets datter: Godt de bliver bag tremmer

Familien til den formodede myrdede Henrik Haugberg Madsen ønsker bare en afslutning

Henrik Madsen, som har været forsvundet siden 11. november sidste år. Politiet tror, at han er myrdet. Politifoto
Henrik Madsen, som har været forsvundet siden 11. november sidste år. Politiet tror, at han er myrdet. Politifoto

Det formodede drabsoffer, Henrik Haugberg Madsens 20-årige datter, Stephanie Riisbjerg, er lettet over, at varetægtsfængslingen af hendes fars samlever og hans medsigtede er blevet forlænget med fire uger.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis de var frie i dag, siger hun til ekstrabladet.dk.

Læs også: Mistanke: Købte udstyr til at fjerne lig

Hun og familien har været på ferie på Kreta, hvor sagen kom lidt på afstand, men sorgen og uvisheden plager hende stadig.

Stadig håb
Hun vil bare så gerne have vished om, hvad der er sket med hendes far - og have et sted at mindes ham, hvis han virkelig er død, som politiet mener.

Men selvom det nu snart er ni måneder siden, at hendes far forsvandt, så overvejer familien ikke at holde en mindehøjtidelighed uden et lig.

Læs også: To mænd sigtet for drab uden lig

- Det er der ikke nogen, der har lyst til. Han skal bare findes. Det andet ville være mærkeligt. Man håber jo stadigvæk, at han dukker op i live, så længe det ikke er bekræftet, at han er død, siger hun.

Hun får ikke noget at vide om, hvor langt politiet er i deres efterforskning, og hun føler derfor en frustration over at gå i uvished.

- Jeg synes godt nok, at det tager lang tid. Men vi har selvfølgelig efterhånden vænnet os til det, siger hun.

Kendt for svindel
Bo Madsen og den dræbte Henrik Madsen har de seneste mange år levet af plat og svindel, og parret skulle for retten i en ny sag om million-svindel til efteråret, samtidigt med at Østre Landsret behandler en tidligere svindelsag mod parret.

Bo Madsen og Claus Stokholm Larsen, der tidligere har afsonet ni års fængsel for narkotika, blev varetægtsfængslet den 30. juni, sigtet for i fælleskab at have planlagt og udført mordet på Henrik Haugberg Madsen.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER