Annonce:
Annonce:

Så ekstremt boede svindeldirektør

Gate Gourmet-chefens herskabslejlighed til salg - kom med på en rundvisning

Annonce:
Følg Krimi

Hun var direktør for et selskab, der smører tørre sandwich til flyveturen. I privaten blev der dog ikke plads til hverken daggammelt brød eller mådehold i øvrigt.

LÆS OGSÅ: Amandas liv - fra fødsel til fængsel

Det afslører salgsoptillingen af den tidligere Gate Gourmet-direktør Amanda Jacobsens palæ-lignede herskabsvilla i Vedbæk. Huset hun påstår at have brugt over 60 millioner kroner på at istandsætte er udbudt til 32,5 millioner kroner, og indtægten vil være det første afdrag på den gæld på langt over 100 millioner kroner, som direktøren har til sin tidligere arbejdsgiver - penge, hun drænede fra virksomheden for at leve et liv i luksus.

LÆS OGSÅ: Forfængelig fantast

Og det var ekstrem luksus, der var på dagsordenen i Strandvejsvillaen. Hun købte den for omkring 12 millioner, og inden hun selv flyttede ind installerede hun over 50 håndværkere til at renovere fra top til tå. Alt lavet fra bunden.

Og ud over walk in-garderober, en gildesal med dansegulv med lys i, marmorpejse og byder huset på en treværelses portnerbolig og en parklignende have med løbebane.

LÆS OGSÅ: Vil med dyre biler

Desværre, fristes man til at sige, ligger huset på den ’forkerte’ side af strandvejen. Men står man på tær på soveværelsets altan, kan man skimte sundet.

TV: Luksus i flere lande

Om Gate Gourmet kan skimte guld, må tiden vise. Amanda Jacobsen har overdraget huset til sine tidligere arbejdsgiver, der står som retmæssig sælger af herlighederne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: