To fængslet for mordet på Henrik

De to mænd, der sigtes for mordet på den 40-årige storsvindler Henrik Haugberg Madsen, er fængslet i fire uger

Bo Madsen, 40, er fængslet og sigtet for drabet på sin tidligere samlever. Bo Madsen havde fundet en ny kæreste - en kvinde.(privatfoto)
Bo Madsen, 40, er fængslet og sigtet for drabet på sin tidligere samlever. Bo Madsen havde fundet en ny kæreste - en kvinde.(privatfoto)

Retten i Næstved har varetægtsfængslet de to mænd, der sigtes for at have skudt og dræbt Henrik Haugberg Madsen i et sommerhus i Karrebæksminde og skaffet hans lig af vejen.

Bo Madsen, 40, der er Henrik Haugberg Madsens tidligere samlever og den 46-årige tidligere narkodømte Claus Stokholm Larsen, blev fængslet i fire uger - de første to uger i isolation.

Læs også: Her blev Henrik myrdet

Dommer Kim Rasmussen lagde i fængslingskendelsen vægt på, at et vidne detaljeret har forklaret om, hvordan drabet i sommerhuset skete - og at hendes forklaring er bekræftet af kriminaltekniske undersøgelser.

Varetægtsfængslingen sker af hensyn til efterforskningen. Henrik Haugberg Madsens lig er ikke fundet, og politiet udelukker ikke, at der kan være medgerningsmænd på fri fod.

De to sigtede valgte ikke at kære fængslingen til Østre Landsret.

Læs også: Trekantsdrama op til mystisk forsvinden

Bo Madsen, tidligere kendt som Bo Lavtsen, og Claus Stokholm Larsen sigtes for at have dræbt Henrik Haugberg Madsen i forening og efter aftale. Ifølge sigtelsen blev han skudt mellem kl. 19 og 20 i sommerhuset på Enø Kystvej den aften, 11. november sidste år, hvor han forsvandt sporløst.

Læs også: To mænd sigtet for drab uden lig

Bo Madsen har forklaret, at de to mænd havde skændtes og at Henrik Haugberg Madsen forlod huset i vrede.

Bo Madsen havde slået op med Henrik Haugberg Madsen, fordi han havde fundet en ny kæreste, en 35-årig kvinde.

Parret havde ellers været sammen i mange år, mens de snød og bedrog sig til millioner af kroner. Den ene svindelsag behandles som anke i Østre Landsret, mens parrets nyeste svindelsag til over 10 millioner kroner skal for retten senere på året.

Den anden Henrik Haugberg Madsen forsvandt blev der set to biler ved feriehuset:

- Vi har konstateret, at der den 11. november ved 23-tiden om aftenen blev set en sort Porsche Cayenne og en hvid Mercedes kassevogn ved den feriehytte, han skulle være gået fra, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

ekstrabladet.dk erfarer, at Claus Stokholm Larsen er ejer af en hvid kassevogn.

Læs også: Biler er set i mystisk sag om forsvunden

1 af 3 Henrik Haugberg Madsen blev skudt den 11. november sidste år, mener politiet. Hans lig er forsvundet.(politifoto)
2 af 3 Claus Stokholm Larsen, 46, tidligere narkodømt deltog, ifølge sigtelsen, i drabet på Henrik Haugberg Madsen.(politifoto)
3 af 3 Bo Madsen, 40, er fængslet og sigtet for drabet på sin tidligere samlever. Bo Madsen havde fundet en ny kæreste - en kvinde.(privatfoto)