Faldulykke: Krisehjælp til VVS-firma

Medarbejderne hos det VVS-firma, der i går var involveret i en 46-årig kvindes død, er dybt chokeret

Den 46-årige Mette Simmenæs trådte intetanende ud af døren og faldt tre-fire meter ned. (Foto: Anders Brohus/Privatfoto)
Den 46-årige Mette Simmenæs trådte intetanende ud af døren og faldt tre-fire meter ned. (Foto: Anders Brohus/Privatfoto)

Medarbejderne hos Hymøller VVS i Horsens er dybt chokeret, efter de i dag fik beskeden om, at den 46-årige kvinde, som i går faldt ned i en skakt under deres arbejde i Vitus Bering Innovation Park, er død.

- Vi får besøg af en psykolog lige om lidt, så jeg vil ikke sige noget, siger en dybt berørt VVS-installatør, Jan Hymøller, til ekstrabladet.dk torsdag eftermiddag.

Håndværkere fra firmaet havde fjernet en rist i gulvet foran en branddør, fordi der skulle flyttes nogle ting ned i kælderen.

- De havde låst døren fra deres side, men døren var åbenbart ikke låst fra den indvendige side, sagde Jan Hymøller tidligere i dag til Horsens Folkeblad.

Læs også: Kvinde dræbt i faldulykke

Den 46-årige kvinde, Mette Simmenæs, åbnede døren fra indersiden og faldt intetanende ned i hullet på 3-4 meter på den anden side.

- Vi er frygtelig kede af det på kvindens og familiens vegne, siger Jan Hymøller.

Ulykken skete omkring kl. 14.00, da Mette Simmenæs gik ud af en dør og faldt direkte ned i en tre-fire meter dyb skakt.

Hun blev først kørt til Regionshospitalet i Horsens, hvor hun blev stabiliseret, men umiddelbart efter blev hun overført til Skejby Sygehus med svært hovedtraume, brækket rygsøjle og brækket bækken. Omkring klokken 23.30 blev hun erklæret død.

Døren var ikke blevet afskærmet, og Arbejdstilsynet og politiet har i dag undersøgt stedet. Resultatet af undersøgelserne kommer først på et senere tidspunkt.

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (koster alm. sms-takst)